lørdag den 17. december 2011

Money in the Bank

- og nej, jeg har ikke vundet i lotto


Nej jeg skal såmænd bare arbejde. Jeg har nemlig både idag og i morgen fået den skønne juletjans fra kl. 10.00 til kl. 20.00 :) og som jeg ser det, ja så er det jo bare ene lækre penge og ikke mindst skønne tillæg lige ned i juleforret, som pt. er ret tomt ;)

Well, jeg ville også bare lige fortælle jer, at dette derfor nok er det eneste i hører fra mig idag (og at i selvfølgelig skal have lidt ondt af mig) - eller dvs. jeg har planlagt et lille indlæg til jer senere, nemlig med endnu en af de småkagerarter vi igår fik lavet i "småkagefabrikken" :)

Håber alle I andre nyder/kommer til at nyde jeres lørdag, og hvis der tilfældigvis sidder nogle derude, som har det ligeså hårdt som mig (eller noget), så skriv endelig lige en lille kommentar, så jeg ikke føler mig helt så alene. For lige at gnide lidt ekstra salt såret, så må i andre også meget gerne komme med jeres lørdagsplaner, bare så jeg lige kan holde mig igang med den der dumme "misundeligheds-følelse" :)

På forhånd tak og god lørdag folkens :)

6 kommentarer:

 1. Åh jeg kender godt følelsen, skal også arbejde i dag fra 9.30-20.30 og i morgen fra 10-20.30 .. Og synes også at det er lidt hårdt .. ;)

  SvarSlet
 2. kan godt huske hvordan det var dengang jeg arbejdede i en kvickly. så jeg har ondt af dig. jeg vil bruge min lørdag på at bage knapkager, mmm de er gode:)

  SvarSlet
 3. Nanna: ååååh, jamen så er du jo nøgatig i samme båd som mig. guuud hvor er det altså synd for os ;)

  SvarSlet
 4. Camilla: Godt du kan sætte dig i mit sted ;) og selvom det er en trøst, så er jeg nu alligevel noget misundelig på fig og fin tid med kagebagningen ;)

  SvarSlet
 5. Jeg er en af mange der er i samme båd, arbejder fast hver 3. weekend og det er netop i denne weekend om eftermiddagen + aften :((

  God weekend :) Lækre småkager - og ikke mindst fedt med en masse opskrifter, tak :)

  SvarSlet
 6. Sandra: Uuuh, jamen ja - så ved du jo hvordan det er. Vi må holde hinanden oppe på, at det jo er nogle ret lækre penge vi får hapset ind :)

  God søndag til dig, og tak ;) Håber du kan bruge opskrifterne ;)

  SvarSlet