mandag den 9. januar 2012

Chokoladepinde til varm kakao

- og en hel del "chokolade genbrug"


 Ja man bliver faktisk fristet til at kategorisere det i "stop spild af mad" puljen, for det er det altså et langt stykke hen ad vejen, hvis man altså kunne leve af chokolade? - og det kan jeg ;)

Peter og jeg fik nemlig julekalender (sidste år) til jul, men af en eller anden grund var der to vi ikke fik spist. Ja vi glemte dem mildest talt helt fuldstændig, så da jeg igår aftes skulle vaske tøj og rydde lidt op i vaske/rode/bryggers-rummet - vupti dukkede to chokoladejulekalendere op fra bryggersbordet. Da hverken Peter eller jeg havde den vilde lyst til mere julechokolade, ja så måtte den kreative tænker på arbejde ;) Jeg fik straks den idé, at jeg kunne omsmelte det, hælde  i forme (jeg brugte æggebægre), stikke to pinde ned i og sætte dem på køl. BINGO ;) 5 stk. lækre og store chokoladepinde i lys chokolade var nu klar til at få deres jomfrudåb i en rygende varm kop skummetmælk :) Haps! Nu kan sneen og kulden altså bare komme an - vi er mere end klar.  

21 kommentarer:

 1. Smart! Og nu har du lige givet mig en idé!

  I øvrigt knaldflotte billeder af den orange saft - det er jo lige til at blive forårskåd af :-D

  SvarSlet
 2. Piske: Ja det er da lidt smart ;) og jeg forestiller mig kun, at de ville blive bedre med en "ordentlig og god" chokolade :) UHM!

  Tak for pokker ;) og forårskåd er vel heller ikke helt ved siden af. Vejret indbyder jo ikke ligefrem til store støvler og varm kakao disse dage. Lad os håbe det kommer, så jeg kan få brugt mine chokoladepinde ;)

  SvarSlet
 3. lækkert... det skal jeg prøve til mine tøser :-)

  SvarSlet
 4. Hold op det var smart! :-)
  Har dog også lige selv smidt min choko kalender ud, da jeg heller ikke havde lyst til mere ;-)

  SvarSlet
 5. Pia Blom: Jaaa - det er også en ret hyggelig lille ting, og alle slags chokolade kan jo bruges :)

  Jeg forestiller mig også, at de kunne være ret lækre med evt. orangechokolade :) UHM!

  SvarSlet
 6. Mette: Ja, både fordi du kommer af med en slat chokolade, men også bare i det hele taget. Det er lige en anelse nemmere at lave en hurtig kop varm kakao ved blot at varme mælken op :) og nåeh ja, så er man også sikker på, at man ikke laver for meget kakao, i og med du laver pr. kop :)

  SvarSlet
 7. Du er da bare så kreativ! Jeg får lyst til at gå ud og købe restpartier af chokokalendere bare for at omsmelte dem ;)
  Og så synes jeg, det er go' stil, at du starter dagen med gulerodsjuice og slutter den med chokolademælk. Så er alle kostråd overholdt!

  SvarSlet
 8. Sikke dog en god idé, Kristine! :D

  SvarSlet
 9. Hvor godt fundet på! :D Sikke hyggeligt1

  SvarSlet
 10. Marie: Haha, jamen de er helt sikkert også ret billige, hvis du stadig kan finde dem ;) Tror faktisk ALDI godt kunne have dem endnu - og stærkt nedsat ;)

  HEY HEY! jeg PRØVER altså ;) Man kan jo ikke skære ned på alt vel? :D

  SvarSlet
 11. Frk. B :) Tak tak :) Jeg synes heller ikke ideen var helt dum selv. Jeg glæder mig allerede til at udforske meget mere chokolade på denne måde ;)

  SvarSlet
 12. Sussi: Tak for det :) og ja, det er altså lidt hyggeligt - og nemt lige at lave sig en kop varm chokolade :)

  SvarSlet
 13. Armen altså hvor du kan!! :o) Ser super hyggeligt ud..

  SvarSlet
 14. Fru klump: iiiih tak :) og ja, der er altså bare noget hyggeligt over selv at kunne "lave" sin kakao - for ikke at tale om at kunne lave én enkelt kop ad gangen! :) UHM!

  SvarSlet
 15. Sikke en god idé!!! HAPS - der blev den stjålet ;) Jeg skal vist have masseproduceret til værtindegaver.

  Hvor har du de fine pinde fra??

  Mariane

  SvarSlet
 16. Ups... havde tabt et N

  MarianNe :)

  SvarSlet
 17. Marianne: Du skal være så hjertelig velkommen til at hapse - det er nemlig en ret fin idé, specielt som værtindgave ja ;) Pindende er bare ganske almindelige cakepop pinde fra kop&kande :)

  SvarSlet
 18. DU ER SÅ VILD!!! Sikke nogle ideer du får, altså!! :)

  SvarSlet
 19. sikke fine dine er blevet :) jeg plejer at lave mine til blomster i en isterningbakke ;) men syntes rigtig godt om dine.. de er højere -husker lige den der med æggebægeret ;);)

  SvarSlet
 20. Lene: Tusind tak :) Jeg overvejde også den med isterningebakkerne (mine er med hjerter) :D, men jeg blev enig med mig selv om, at de blev for lave så - derfor æggebægre ;) Du nupper den bare - den er jo til for det samme :)

  SvarSlet