søndag den 29. januar 2012

Dansk EM stemning

- er der rigeligt af herhjemme

For hvis du lige tager et kig på denne omgang billedespam fra dagen herhjemme indtil nu, så tror jeg snildt du vil kunne fornemme, at stemningen er helt i top, og at vi tror på vores danske drenge igen idag.

RIGTIG GOD KAMP :)

12 kommentarer:

 1. Lækkert at du også hepper "i fondant" :)

  SvarSlet
  Svar
  1. ååååh yes - der er ikke den ting der mangler kan jeg sige dig :) Og hvem ved, måske var der lige præcis mine fondant-flag der hjalp de danske drengen gennem kampen :D HAHA!

   Slet
 2. Hehehe, hvor er du dedikeret! Vi har ikke fjernsyn, og de fleste i min omgangskreds ser aldrig sport, så det er meget sjældent, jeg ser landskampe. Men i dag spiste vi frokost hos min svigermor, der havde fødselsdag, og så fik jeg faktisk set kampen. Meget pænt af dem at vinde, nu jeg endelig kiggede med :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Øøøh læste jeg rigtigt? Har i ikke noget tjernsyn? :O Hvordan kan det dog være, eller er det bare midlertidigt? :)

   Hehe, ja det var da ret pænt af dem - tak danmark ;) men altså, de spillede nu også bedst i denne kamp, så de havde også bare lige af at vinde ;) Især da nu hvor jeg havde gjort så meget ud af mit indlæg ;) HAHA!

   Slet
  2. Ja, det har vi ikke haft de sidste 12 år - og ja, den reaktion har jeg fået mange gange :-D

   Vi gider ikke at bruge tid på det. De seneste år har vi dog set DR's madprogrammer via deres hjemmeside - det er rigtig hyggeligt at gøre sammen. Men ellers ikke. Vi ser kun tv-serier og film på dvd.

   Slet
  3. OKay - på den måde. Altså i ser film og tv-serier, og har dermed også tv eller hvad? Eller ser i også dvd og serier på computeren så? Tænkte nemlig, at det godt kunne være i havde tv, men ikke betalte for licens og det :)

   Det er sgu da sejt I ikke "spilder" tiden med det ;) selvom jeg nu nok ikke kunne undvære det ;) hehe.

   Slet
  4. Nej, vi låner eller køber tv-serier og film og ser dem så via projektor og filmlærred. Eller ser DR's programmer på computeren.

   Slet
  5. Smart ;-) især det med projektor. Det er nice og stort :-)

   Slet
 3. herlige billeder der gir smil på læberne her hos mig...

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha - det er jeg glad for Marianne ;) Du kan også tro stemningen var god herhjemme ;) Hehe.

   Slet
 4. Det kan man da kalde at gå "all in" søde! Hvor festligt :)

  SvarSlet