søndag den 29. januar 2012

Fruity Morning

- og hvilken start på dagen


For efter en lørdag aften med gode bøffer, fed sovs og masser af slik til zapperi mellem Voice og MGP, ja så var dette altså lige, hvad jeg trængte til - en sund og frisk start på dagen.

Og alligevel var den måske ikke helt så sund alligevel, da jeg som I sikkert også kan se, har dynget den til i den dejligste dejligste hjemmelavede vaniljesirup :) Uhhhm. Hertil kan jeg lige fortælle, at jeg temmelig snart går igang med, at lave Lines lækre chokoladesirup også - GUF :)

Nå med udover usund vanillesirup så bestod min "frugtsalat" af et par sunde kugler honningmelon, 1 sundt æble i tern, 1 sund appelsin i skiver, 1 grøn og sund kiwi og ½ sund og moden banan i mundrette bidder. Man kunne sagtens have spædet salaten op med lidt hakkede nødder, mandler eller kerner (og selvfølgelig andre frugter), men efter en aften med lakrids og vingummi-tyggeri, så skulle der ikke være nogle hårde ting i min morgenmad også ;)

Dagen idag skal gå med lidt praktiske ting herhjemme, så vi er klar til at tage hul på en ny uge, hvor de danske gulddrenge skal bydes velkommen hjem fra Serbien :) For ja - selvfølgelig vinder de da guld ;)

10 kommentarer:

 1. Uhm, frugtsalat er bare såååå godt! Desværre har jeg en tendens til at lave nogle kæææææmpe portioner, da jeg helst skal have så mange slags god frugt i som muligt ;o)

  Om vi vinder guld? Optimisten siger JA! men nu må vi se :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha - det kender jeg alt alt for godt :), men når man i forvejen havde købt alt for meget frygt hjem til den frygtelige kålsuppekur, så havde jeg heldigvis en masse at vælge imellem, og som allerede var købt og betalt ;)

   Vi vinder da guld - ingen tvivl om det ;) Det bliver i hvert fald spændende :) HUHU!!!

   Slet
 2. Jeg kommer helt i feriestemning af det billede - lækre farver!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæhææ, ja de er også ret sommerlige de farver, og i denne snekulde så varmer de jo ret godt ;) Og når dk vinder guld, så er det også lidt ligesom at have ferie :D hhuuuhu

   Slet
 3. Uhmm hvor lækkert. Har købt ind til sirup efter inspiration fra dig, søde :) Fandt nogle super lækre fede bourbon stænger, så må snart igang :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ejh hvor godt søde :) Og hvad kunne da også være bedre, end at bruge dine lækre bourbon stænger på sådan en omgang flydende guld :) YUM!

   Slet
 4. Nøjs det ser rigtig lækkert ud! Haps!

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhm det var også lækkert - og meget friskt :)

   Slet
 5. Super lækker start på dagen! Det er godt at starte med god samvittighed ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. åååh ja - so true :) Det er også ret vigtigt når man endnu en gang bliver nødt til at spise røde bøffer til aften, fordi de danske drenge skal fejres til fulde :) Hæhæææ :)

   Slet