tirsdag den 24. januar 2012

En hyggelig eftermiddag

- brugt i selskab med en flittig pige

Billede snuppet fra Sabina

For idag stod eftermiddagen på kaffe'visit hos den søde Sabina, hvor vi altså lige skulle fejre hendes flotte flotte og ikke mindst velfortjente 12-tal lidt :) Hun inviterede på frugt, friskpresset juice, chokolade og sniksnak for fuld udblæsning :) og nåeh ja, fri afbenyttelse af Emse'pigen der ikke lagde skjul på, hvor gerne hun ville nusses, gerne konstant :)

Jeg glemte selvfølgelig mit kamera i farten, så jeg fik desværre ikke taget noget billede af det fine og meget hyggelige bord, som Sabina havde dækket til os. Det var et rigtig eftermidags'hyggebord, hvor intet manglede. Ja der var tilmed KAFFE til selveste frk. kaffekælling her ;) Der overraskede du mig sgu Sabina - det troede jeg aldrig skulle komme ind i dit hjem ;)

Sabina og ikke mindst Emma, tusind tak for en utrolig hyggelig eftermiddag :) Det var skønt lige at få vendt verdenssituationen :)

2 kommentarer:

 1. Tak for besøget søde! Emma er helt smadret nu efter al den nusning!
  Og tak for den fine pakke- jeg eeeelsker den!
  Du fortjente så meget at jeg havde købt kaffe, haha!

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak søde :) Det var hyggeligt. Haha - godt jeg kunne så kørt Emma træt ;) Der var også meget nusning inde over :) Det var sørme så lidt :) Jeg vidste jo liiige den var noget for dig ;) hehe. og nåeh ja, så vidste jeg, at der måske kunne ryge lid tpoint ind på "kan du byde på en kop kaffe"-kontoen ;) haha

   Slet