søndag den 15. januar 2012

Friskpresset æble- og spinatjuice

- en tikkende sundhedsbombe


Og en lækker starter på en søndag med absolut ingen planer, udover ren afslapning og så en smule forberedelse til undervisningen i morgen selvfølgelig :)

I hvert fald er der blevet sovet længe og Chillum fik sig en "længere" lufte tur tidligere, hvor hun fik lov at snuse omkring, indtil hun selv ikke gad længere. Og sådan en benoperation har tydeligvis gjort noget med kondien (eller mangel på samme), for lige nu hunde-puttes der igen på fulde hammer i dynerne på sofaen :) Jojo, man kan vel blive træt? - kronisk træt ;)

Nå, men juicen er ganske simpel at bakse sammen - altså hvis du har dig en juicer/saftpresser. Du skal bruge følgende til en enkelt glas.

2 gode håndfulde friske spinatblade
2 grønne æbler

Skyl først bæler og spinat grundigt og skær dernæst æblerne ud og fjern kernehusene. Drop nu æblerne ned i din juicer/saftpresser og før så som det sidste spinatbladene ned i juiceren/saftpresseren også.

Rør lidt rundt i den færdige juice for at fordele spinat og æblesaft ligeligt, hvorefter den er klar til at blive hældt i glas - helst fyldt med isterninger, for det er bare bedst iskoldt :)

6 kommentarer:

 1. Skønherligt billede! Jeg har ikke en saftpresser, men nu får jeg helt lyst til at eksperimentere med spinat i en smoothie :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det er da en ret smuk farve ;-) Ork ja, jeg tror på, at spinaten ville gå mindst ligeså godt i en smoothie. Og hallo, hvad med lige at servere sådan en til et stykke af din monster kage? :-D

   Slet
  2. Du siger noget! Så er der også en undskyldning for at bage kage! :-D :-D

   Slet
  3. Ja for hulan da!!!! Også er der både noget sødt og noget sundt :) Det må opveje hinanden, ikk? :) Totaaal win win efter min mening ;)

   Slet
 2. spinat og æble.. ja ja, måske.. trænger ihvertfald til et nyt grønt indput

  SvarSlet
  Svar
  1. Så kan du trygt gå igang med denne svend, for den smager friskt, sundt og himmelsk :) Uuhm - det er i hvert fald ikke sidste gang jeg laver den kombination ;) Bestemt ikke.

   Slet