torsdag den 12. januar 2012

JEG VIL GODT LIGE PRALE

- altså bare en lille bitte smule


For i igår indgik Peter og jeg jo en aftale om, at vi skulle til at være sunde - og det var altså med start fra idag af. Som I kan se har Peter ikke helt kunne modstå fristelserne, MEN DET HAR JEG ALTSÅ ;) Peter mener at han trøstespiser og lige skal over sin eksamen på onsdag, før han kan koncentrere sig om en kur, og det er måske også fair nok?

Jeg har derimod holdt mig i skindet og spist godt med gulerødder, æbler, rugbrød og drukket masser af vand + en smule pepsi max, da man jo godt kan blive en smule sukker'fristet, når han sidder med 2,5 kg. quality street i favnen, som man bare ikke vil falde i. Well - jeg faldt heller ikke i :) Huhuuu. Det er da en god start hva? :)

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jaaa taaak Piske :) Godt du bakker mig op ;) HAHA!

   Slet
 2. Dyyyyygtig Kristine. ;)

  Jeg har fået prøvet dine tebirkes nu - Fantastisk opskrift og smag! <3 Dog skulle jeg bruge noget mere mel og de ville ikke helt bages i bunden, så efter endt bagetid blev de lige vendt med toppen i vejret, så fungerede det efter et par minutter mere. :p

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha - iiii htak altså ;) jeg er også selv ret stolt ;) Uf hvor skønt - og ja, de er slet ikke helt så ilde, og nåeh ja, så er de jo super nemme. God idé med at vende bunden i vejret, selvom jeg ikke fik dette problem? Godt du tænker kreativt der ;)

   Slet
 3. sådan der, prøver også helt vildt på at skære kraftigt ned på de søde sager !!

  SvarSlet
  Svar
  1. åååh hvor godt at høre, at jeg ikke er den eneste der kæmper ;) Vi må holde hinanden oppe Mimi ;)

   Slet
 4. sender en klapsalve :) det var flot

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak tak tak Lene :) Den er også fortjent hva? :D

   Slet