onsdag den 11. januar 2012

1, 2, 3 SUND

- altså fra klokken 00.00 i aften/nat


For Peter og jeg blev simpelthen enige om, at vi ovenpå den lækre brunch vi indtog tidligere idag, først kunne være bekendt at gå på "kur/sundhedstrip" fra i morgen af. For som man siger, så skal man jo ikke gøre noget halvhjertet ;)

Derfor har vi planlagt at tømme alle depoterne i dag, og det er snart gjort ;) Altså lige med undtagelse af bagechokolade, hvedemel, smør og sukker, for det er basisvarer og SKAL altså være i køkkenet på alle tider af døgnet ;) Vi mangler også lige resterne af de lækre pandekager vi fik bakset sammen i morges, så måske de også lige bliver ofret til en god kop kaffe lige om lidt - hvem ved? ;)

Planerne for vores sundhedstrip er, at vi vil op og have vores skønne kondi igen, også vil vi spise en hel del sundere generelt. Dog har vi lige et lille ønske om, også at smide de kilo vi nu måtte have taget på her henover julen, så lidt slankekur er der over det - men kun til at begynde med, og indtil det ønskede vægtmål igen er nået. Derfor vil vi prøve os med kålsuppekuren (bare for sjovs skyld), så den skulle vi gerne starte op på fra på onsdag i næste uge, efter at Peter har været til eksamen. Indtil da står den bare på alm. sund kost, frugt, grønt og en god opstart med motionen fra i morgen af. 

Som jeg har skrevet det hele to gange tidligere, så er det jo først fra i morgen af, så jeg vil lige om lidt trisse ud i køkkenet og diske op med et par pandekager og en god kop kaffe i selskab med selveste dronningen og gode gamle Ulla T på TV2 ;)  

God aften!

16 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig til fremover at finde fremragende sunde opskrifter her på din blog ;) Og masser af sundhedsfif!
  Du er nemlig ikke den eneste, der i samspil med kæresten har besluttet at "leve sundt".

  SvarSlet
 2. Nejnejnej - ikke kålsuppekuren! Den er ondskaben selv! :-O

  Når det så er sagt, så sørg for at finde en motionsform, som du/I kan lide - det gør det så meget lettere at komme i gang (og ikke mindst at blive ved), og det er endnu lettere, når man har en træningsmakker :-)

  SvarSlet
 3. Du lyder dejlig menneskelig - den med lige at snuppe den sidst pandekage ha ha! Jeg glæder mig til at se med, vil også gerne være rigtig sund på alle hverdage, og har besluttet at jeg gerne må lave "TING" når jeg får gæster - hvad jeg så heldigvis gør de næste to aftener thi hi..... er i gang med at lave hvid fudge med chokolade og syltet ingefær tra la la la...

  SvarSlet
 4. Uha, det lyder... kedeligt! jeg vil meget hellere ha sån en lækker omgang brunch som i fik:) Den ser da for god ud!!

  SvarSlet
 5. Hej Kristine,
  En sund livsstil er vejen frem (taler af erfaring) OG det behøver bestemt ikke være 'kedeligt'. Jeg går i høj grad ind for, at det skal være sjovt at være sund og ikke en sur pligt, for det holder ikke mere end 14 dage. Men 'suppekuren'? (nej nej ;-) ) så skal I helt sikkert nok have tabt jer, men det er på den hårde måde og I er nok SULTNE!
  Vil man gerne se hurtige resultater, så ville jeg nok i stedet forslå at skære så langt ned for kulhydrater (gør suppekuren også, men såvidt jeg ved er proteiner og fedt også 'væk') som det er muligt - og op for protein og fedt, for med muskler (bygget af proteiner) og fedt skal fedt fordrives ;-)
  Held og lykke - kig endelig forbi http://frksveske.blogspot.com/, måske I kan finde lidt inspiration.
  - frk. sveske

  SvarSlet
 6. Bitten: uuuh, så vil jeg glæde mig endnu mere til at poste lækkerier, som forhåbentlig er sunde ;) hæhæ. Way to go med den sunde livsstil - det er bare bedst når man er to ;)

  SvarSlet
 7. Piske: Hehe, yearh - i know, men jeg bliver simpelthen nød til at prøve den ;) Bare for at blive overbevist om, at jeg aldrig skal prøve den igen - måske ;)

  Mht. træningen, så har vi allerede fundet et ret godt makkerskab med vores konditionscykel. Det er smart at tage sådan en halv time foran flimmerkassen ;) To fluer med et smæk - se tv'serier og træne i en og samme handling - i like :D

  SvarSlet
 8. Marianne: åååh ja, den var også god den sidste pandekage ;) haha. og ja - vi må også godt smovse og lave lækkerier når der kommer gæster og vi selv er gæster, dog skæres mængderne nok bare lidt ned :)

  SvarSlet
 9. Sabina: Ja det ville jeg virkelig også hellere, men ikke når man til badminton er begyndt at kunne mærke maven hoppe, så er det slut :) Haha!

  SvarSlet
 10. Frk Sveske: Jeg har luret din blog, og du har jo en masse dejlige og inspirerende opskrifter, så jeg vil helt sikkert kigge forbi igen snart ;)

  Mht. kålsuppekuren, så ved jeg godt den jo bare er en midlertidig ting, da man hurtigt vil tage de kilo på igen, men men men - herhjemme er det resultaterne der motiverer, og derfor skal den afprøves :) Vi er nemlig begge typen, som får blod på tanden, når først der er taget hul på bylden :) Så nu må vi se hvad der sker - hvem ved, måske virker det, måske virker det ikke? :) Vi er bare ret nysgerrige på den suppekur der ;) Tak for ellers god vejledning ;) HVis jeg falder helt i, så skriver jeg til dig om gode råd ;) haha!

  SvarSlet
 11. Hej igen,
  Du skal være hjertelig velkommen.
  I skal nok blive kickstartet på en gang suppe, så hvis det er lig med 'blod på tanden', så siger jeg bare 'go for it!'
  - frk. sveske

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det :) jeg glæder mig til at få afprøvet nogle af dine lækkerier! Hvem ved, måske jeg starter allerede nu, for suppen starter først op i næste uge ;)

   Slet
 12. Ej, den kur lyder vild ! men er den sikker, eller skader den bare i sidste ende ?
  Jeg er så übernervøs for sådan noget :P...

  Genial blog (Y)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, jeg tror også den er lidt vild ;) men nej, den skulle ikke skade, hvis du følger den til punkt og prikke - og nåeh ja, så må du selvfølgelig heller ikke være p åden i mere end den ene uge. Så skal man i hvert fald holde en pause imellem :)

   Tak for det - kom snart igen ;)

   Slet
 13. Følger skam fast, bloggen er i mine top sites ;)
  det er bare så nemt at skrive anonymt...

  - låååve Frk. Larsen :P (lidt mindre anonymt dog)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt frk. Larsen ;) Det er jeg meget glad for at høre :) HUHUUU!

   Slet