onsdag den 29. februar 2012

Bittens formidable kagebord

- hyggeligt og lækkert som altid


Og det var lige præcis det, der skulle til, for at kurere de sørgelige left-overs af min snue - eller det er jeg i hvert fald stadig stærkt overbevist om.

For efter at have været i selskab med de skønne rocker tøser aka. Bitten, Sabina, Camilla og Line, ja så er det som om, at jeg allerede har det meget bedre. Måske skal jeg bare nyde det lidt endnu, for jeg ved endnu ikke, hvad der venter mig i morgen, når jeg vågner op - forhåbentlig endnu mere bedring.

I så fald var der tila ften lagt op til det helt store kaffe/the/kage-slabberas hos Bitten, og sikke et veldækket kagebord hun havde lavet til os - det må jeg sige. Her kan jeg da vist kun glæde mig over, at appetitten ikke har været den største de sidste par dage, for med al den kage (hvor alt jo selvfølgelig skulle prøvesmages), ja så var det godt med lidt ekstra plads :)Først bød Bitten nemlig på den syndigste og lækreste brownie nogensinde. Den er fra Hummingbirds, men jeg er sikker på, at Bitten giver jeg opskrifterne på samtlige kager over de næste par dage ;)Herefter stod den på Key Lime Pie - vist også fra Hummingbird, og igen igen - drøøøøn lækker tærte, som jeg faktisk nu har smagt for første gang. Og hvilken succes altså :) TAK BITTENOgså kom turen til denne svampede, lækre og søde, men samtidig friske lagkage. Nemlig en chokolade-orange lagkage med banan - guuuf manner. Kombinationen mellem chokolade, appelsin og banan var så tilpas perfekt, at man sagtens kunne have spist endnu et stykke, hvis ikke det var fordi en god mængde kage allerede var indtaget, og nåeh ja - så skulle der også være plads til den sidste fætter :)Nemlig disse fantastiske "bananasplit-cupcakes" :) Oooh yearh, du læste rigtigt :) Hvis ikke det var fordi flødeskummet lige manglede, ja så var det ret tæt på en banansplit :) Cupcaken bestod nemlig af en bananmuffin med marmelade indre og chokolade på toppen. GUF :)

Ååååh altså - jeg kan da godt fortælle jer, at jeg er reeet så færdige lige nu. Og som Bitten for 2 min. skrev på facebook, så tror hun ikke hun kan sove i nat, fordi 99 % af kroppen lige pt. består af ren sukker :) Jeg elsker det, og er ret glad for, at jeg har fri i morgen :) HAPS! Haha.

Endvidere tror jeg, at Bitten i skrivende stund, har to glade og flødefyldte katte, som gerne tilbringer natten i kattebakken (hvis hun er heldig). For jeg skal da lige love for, at de blev lokket godt til med "fløde-på-finger" tricket :) Jaja - sådan bliver man veninde med Bittens katte, igennem fløden :) Når det så er sagt, så takker jeg igen igen for en dejlig aften i det dejligste selskab med de aller skønneste kager og munter hygge - hyggeligt som altid.

Da det ikke blev min tur til at ligge køkken til i denne omgang, så må det da vist være min tur næste gang igen :) Hæng mig lige op på det tøser ;)

6 kommentarer:

 1. Hejsa - jeg ville da forfærdelig gerne have opskrifterne på kagerne - kh sanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sanne :) Kig ind til Bitten de kommende dage, så skal jeg garatere dig opskrifter ;)

   Slet
 2. Sanne, de kommer på min blog i løbet af de næste par dage :) Så kig endelig forbi.

  Kristine, "Uglefar" og "Flødemås" har utroligt nok ikke vist andre tegn på flødefyldthed end at de sover utrolig længe i dag :P
  Tillader mig nok lige at snuppe nogle af dine billeder, og du må gerne bekræfte det skriftligt her, så jeg ikke løber ind i nogle copyright-problemer ;) I øvrigt rigtig dejligt at læse så positiv en beskrivelse af kagerne!
  Håber du fortsat er i bedring :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, åååh altså - de kære små. Godt i kom igennem natten uden flødeproblemer ;) Hils lige uglefar og flødemåsen fra mig og stryg dem lidt med hårene :)

   Haha - bare rolig Bitten, du løber ikke ind i copyright probs, for det er hermed bekrfætet, at du Bitten får lov til at nuppe billederne ;)

   Jamen de var bare lækre hver og en. Jeg misunder da lidt, at du kan holde kagebord part 2. senere :) GUF!

   Slet
 3. Suk! Hvis det ikke var fordi, at jeg pt. venter på, at gemalen kommer hjem med sushi, så vi kan smovse i det, så ville jeg være ærkesur over at gå glip af sådan et lækkert kagebord. Nu vil jeg nøjes med at være småfornærmet ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, og du snakker om at være fornærmet? Det tillader jeg mig da også lige at være så, over manglende invite til sushi :-) Haha.

   Slet