onsdag den 29. februar 2012

200 stk.

- af de dejligste læsere


For i forgårs rundede jeg nemlig 200 faste læsere, og hvor er det bare fantastisk, at så mange følger mig og min kage'bage verden.

Jeg havde egentlig planlagt, at jeg ville have en give away klar, til når jeg rundede de 200 faste læsere, for på den måde at fejre jer alle sammen ;) Men da det hele er gået så stærkt, ja så har jeg slet ikke haft tiden til, at få stablet en give away på benene. Det viste sig nemlig, at da jeg kom hjem fra skiferie, ja så var der pludselig 199 faste læsere, og den sidste kom så med i forgårs. Amen hvor er det skønt, og er jo virkelig virkelig luksus problem, det med så mange faste læsere på så kort tid - for der er da selvfølgelig ikke andet at gøre, end at få skudt den give away igang.

Det bliver dog først, når jeg igen er helt på toppen, for lige nu kæmper jeg stadig med snottet og halsonde - Baaah. Jeg lover jer dog, at jeg allerede nu sammen med min snot-army går i tænkeboks, så jeg kan finde frem til den helt rette give away - netop for at fejre, at alle I dejlige læsere, fandt vejen frem til min blog og lille mig :)

Hav en dejlig dag

16 kommentarer:

 1. Stort tillykke :) Det er altid rart at vide, at der er nogle, der følger med. Jeg nyder i hvert fald alle dine bagerier :)

  -Sarah

  SvarSlet
 2. Tillykke med de 200 læsere! Jeg læser også fast og vil gerne takke for en god og inspirerende blog.

  Glæder mig til at se, hvad du finder på til din give away.

  Og god bedring!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for hulan :) Jeg lover, at give awayen nok skal blive god og kage'bagerelateret ;)

   Slet
 3. Tillykke med de 200 læsere. Det ER jo en skøn skøn blog :)
  god bedring

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak søde Lene :) og tak for bedring, det virkede :)

   Slet
 4. Tillykke! Du har os en rigtig dejlig blog! Jeg nyder meget, at læse med, men er dog ikke tilmeldt fast læser selvom jeg er inde og kigge flere gange om dagen om der er kommet nyt indlæg ;D
  Mvh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maria :) Jamen fast læser eller ej, så er du jo også en slags "fast læser" alligevel ;) Dejligt du følger med herinde ;) Det varmer.

   Slet
 5. Ih tillykke med de 200 dejlige læsere :)

  Håber du kommer helskindet igennem forkølelsen og snart er ude på den anden side af det! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak søde Anne :) Ork mht. forkølelsen, så er jeg godt på vej tak ;)

   Slet
 6. Lyder til at vi lide med det samme........ Hader at have ondt i halen, og når næsen så driller samtidig.. ÆVVVV rigtig god bedring

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh nej :( det er noget værre øv er det. Tak for bedringen - og god bedring din vej også Marianne. Håber snart du er ovenpå igen.

   Slet
 7. Tillykke med de 200 læsere. Du har en skøn blog med dejlige billeder og så skriver du godt. Klart at du har så mange læsere :-)) Rige god bedring.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Vibeke :) hvor er du sød :) Dejligt at folket kan bruge det jeg skriver og blogger om :)

   Tak for bedringen også :)

   Slet
 8. hephey og tillykke med læserne! Ganske velfortjent ♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaaaaaak gode Piske :) du er nu raaaaar altså :) <3

   Slet