tirsdag den 28. februar 2012

Comfort morning

- for det er ganske enkelt nødvendigt


Jeg kan nemlig klart melde ud, at jeg har det af h...... til, også er dyne, tv, varm grød, hyggesokker, snotpapir, halspastiller, isvand og en stor kande the virkelig virkelig en nødvendighed - og nåeh ja, ikke at forglemme - en meget kærlig og hengiven bimse, som tror hun skal redde mig med virkelig mange hundekysser, hver gang jeg sætter gang i et nys af den anden verden.

I hvert fald er jeg blevet opfordret af min søde veninde og medstuderende Marie, til at blive hjemme og passe på mig selv idag. Det kunne jeg ikke fortænke hende et sekund i, så jeg har idag droppet min kursusgang til fordel for at blive rask. Lyder det ikke meget fornuftigt? I så fald er det sådan det bliver, og efter at have indtaget en god portion grød, vil jeg nu smække benene op, grave mig godt ind under dynen, finde noget godt tv, hælde endnu en kop the op og så bare se af at blive rask i en hulens fart. 

Senere har jeg planer om at indfrie Piskerisets råd om cola, chokolade og mere tv for at kurere den dumme dumme snue.

10 kommentarer:

 1. Jeg syntes det lyder, som en rigtig fornuftig ide ;-)

  SvarSlet
 2. Åh nej, bliv nu lige rask! Vi har jo ligesom planer både imorgen og fredag!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Easy mamma. Jeg arbejder meget hårdt på det :)

   Slet
 3. Rigtig god bedring med dig! :)

  SvarSlet
 4. Øv da! Rigtig god bedring til dig. Jeg er os lige kommet hjem fra østrig og ligger os hjemme med lungebetændelse og feber :-( rigtig øvbøv!!

  Hilsen Lærke

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh nej dog :( Rigtig god bedring til dig så også Lærke. Det er da i grunden underligt med al den snot-forkølelse der kommer med hjem der fra, for vi havde et super godt vejr hele ugen??

   Slet
 5. God bedring!
  Er sikker på at cola og chokolade nok skal hjælpe bare en smule på det! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Malene :) og ja - chokoladen og cola hjalp en hel del ;)

   Slet