fredag den 10. februar 2012

Et lille tjek

- også er der dømt weekend


Chillum skal nemlig en lille tur ud til Dr.Dyr idag til et lille kontrolbesøg. Her skal hun have taget kontrolrøngten, hvor vi selvfølgelig håber på, at alt ser ud som det skal og at de små fine knogler vokser mere og mere sammen, så vi snart kan få pillet de dumme stativer af, som tilsyneladende er blevet hendes bedste venner ;)

Dernæst skal dyrlægen kigge på hendes ene sår (et af de huller, hvor et af "spyddene" er sat ind), som der jo desværre gik lidt infektion i, hvor stingene sikkert også bliver pillet ud.

Jeg skal derfor ud med hende når jeg får fri fra skole, hvor de så vil beholde hende i en tre-kvarters tid. Jeg regner derfor stærkt med, lige at køre en tur ud og "fredags'shoppe" lidt, for selvom vi bor i Aalborg, så gider jeg ikke køre hjem, for så at køre ud efter hende igen 3 kvarter senere. Derfor må jeg lige forsøge at fordrive og forsøde ventetiden med lidt "tøse-kvalitetstid" for mig selv :)

Selvom der ikke skal ske det store "indgreb" idag, så må I meget gerne krydse jeres fingre, tæer, fødder og poter alligevel - bare lige så vi er 110 % sikre på en fin tilbagemelding ;)

6 kommentarer:

 1. Hej Cookie crumble..
  Rigtig god weekend til dig og dine nærmeste! Håber det går som det skal hos dyrlægen. :)
  Tænkte på om du ikke snart skal eksperimentere med noglefasterlavnsboller, så vi andre kan få lidt inspiration. :P
  Malene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Malene :) Tak for det og i lige måde :) Det gik rigtig fint hos dyrlægen, så nu kan vi holde en dejlig afslappet weekend i hyggens tegn ;)

   Jo, du kan tro jeg skal lave fastelavnsboller, og det er i en hulens fart ;) Jeg har faktisk planer om, at lave nogle i morgen, hvor jeg bare skal nyde min fri-lørdag ;)

   Slet
 2. Åh lille bimse altså.. Godt at det gik som det skulle ved dr.dyr.. Når man har et dyr til dyrlæge, så er det også helt legalt at shoppe.. Da Mailo var nede og få renset tænder, sprang jeg også på bussen ind til byen, og shoppede lidt af nerverne væk *Gg*

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaa, det var så dejligt at starte sin weekend på den måde :) Haha - ja jeg mener også det er ganske legalt at shoppe, når ens bette barn er hos doktor :) og så var Peter jo i skole imens, så der var ingen diskussion eller brokken over antallet af gange, skåle, fade, bøtter og sager blev vendt og drejet ;)

   Efter min lille shoppetur passede det også med, at de ringede fra dyrehospitalet, at jeg igen kunne hente bimsen hjem :) Skønt!

   Slet
 3. Nåe et super godt billede af den lille Bimse!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, taaak søde :) HUn er en lille fotogen bimse er hun ;)

   Slet