lørdag den 11. februar 2012

Pieces Brownie

- eller det er det i hvert fald lige nu


I aften står den nemlig på forsinket (eller for tidlig) julefrokost med alle de skøn'herlige Pieces tøser og selvfølgelig vores søde boss ;) Vi har lavet det som et lille sammenskudsgilde og jeg skulle stå for desserten.

Da jeg jo blev nødt til at lave noget, som hurtigt kunne anrettes og serveres i et fælleslokale, hvor festen skal holdes, ja så blev det til intet mindre end en brownie, som skal serveres og nydes med en god omgang vaniljeis til.



Brownien her er ikke en hvilken som helst slags brownie, men en særdeles lækker og smagfuld pebermynte brownie, yum! Kombinationen mellem den lækre mængde chokolade og en svag og skøn smag af pebermynte er lige i skabet! GUF!!! Jeg må dog skuffe jer lidt for en stund, for jeg får først lagt opskriften ind en af de kommende dage, da jeg lige om snart skal afsted. MEN HEY - i har virkelig noget at glæde jer til ;)

I mellemtiden kan I klikke jer ind lige her, og se den kage jeg havde med forrige år ;) Selve ideen i år ligner meget den sidste, meeeen det er også begrænset, hvor kreativ man kan være, når det skal være i dessert form og med et logo som ikke ændrer sig synderligt i løbet af årene ;) Jeg synes dog alligevel, at jeg endte med et okay resultat taget tiden (eller mangel på samme) i betragtning :)

Hav en dejlig lørdag aften :)

14 kommentarer:

 1. Hvor er den fin! Det lyder lækkert, jeg glæder mig til opskriften :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Stina :) Jeg lover opskriften kommer inden længe ;)

   Slet
 2. En af de kommende dage? Der forventes nok tømmermænd hva:)
  Den ser super lækker ud og logoét er ret fint lavet- det er jeg spændt på at høre hvordan du har lavet:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja sgu da ;) Og tak ;) Logoet er der nu ikkem eget hokus-pokus omkring. En skabelon og lidt flormelis, så er du godt på vej ;)

   Slet
 3. Det ser ikke rigtig lækkert ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ser det ikke lækkert ud? Jamen det er jeg da ked af at høre :) Den var nu ellers ekstrem lækker.

   Slet
 4. Den ser rigtig fin ud og logoet står jo bare piv flot !!

  SvarSlet
  Svar
  1. Taak Vibeke :) Ja jeg var ret heldig med logoet ;) Der blev også lagt en god portion tid i at skære skabelonen til :D HAHA!

   Slet
 5. Svar
  1. Tak skal du have Marianne :) Pigerne var også ret pjattet med den ;)

   Slet
 6. Hvor er den fin - du er så super kreativ :)

  SvarSlet