torsdag den 9. februar 2012

ISIS: Classic Crunch

- med smag af poppet hvede


For denne sprøde sag er nemlig, hvad der kærtegner ganen hver morgen for tiden. Ja altså udover de der dumme dumme og kolde kolde morgener, hvor biken skal luftes, for så skal der altså varm grød til ;)

Da vejret er blevet en smule mildere end sidste uge og tidligere i denne uge, ja så blev der her til morgen indtaget en god portion solbær/tranebær youghurt sammen med denne sprøde crunch som topping. Og som ISIS selv siger det; "det smager helt forbudt", og det har de så ganske ret i. Denne crunch smager nemlig yderst lækker og har en lækker sprøhed og sødme, som er svær at forklare - den er ganske enkelt bare lækker.

Jeg har både spist crunchen her som topping på youghurt, men har også nydt den istedet for cornflakes, nemlig med mælk på og det var lækkert :) På den måde spiser man så en smule mere, da der skal lidt mere crunch til, for at mætte ligeså meget, som hvis man havde et lag youghurt under :)

Én portion (45 g.) classic crunch fra ISIS indeholder 171 kcal. så det er et super godt alternativ til de ellers meget fede morgenmadsprodukter. At denne her sag indeholder færre kalorier og samtidig smager "forbudt" og godt, må da helt sikkert være et plus. Det er det i hvert fald for mig, som nok skal spare lidt på kalorierne alle andre steder, når det jo er en smule svært at holde nallerne fra 30 kg. rå slik-masse på ens stuegulv ;)

Hav en dejlig dag :)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar