mandag den 13. februar 2012

Mandags update

- for igår var der noget stille


Og nej, det var ikke fordi jeg havde tømmermænd, tværtimod :) men efter en stadig fantastisk og perfekt aften i Pieces'pigernes selskab i lørdags, ja så var jeg da noget træt, da vækkeuret igår morges ringede klokken 08.30. Dagen igår blev nemlig brugt på fødselsdags'brunch hos min kære faster, hvor vi skulle være kl. 10.00

Efter en dejlig formiddag med skøn champagne brunch, så drog vi hjem til mor og far et smut og så genudsendelsen af "Rita" sammen, som jo er en perfekt serie for sådan en lærerstuderende som mig ;) Haha. Jeg synes allerede den er genial og glæder mig helt vildt til næste afsnit på torsdag.

Dagen idag står så på undervisning fra kl. 13.00 og indtil eftermiddag, hvorefter støvsugeren lige skal have en tur rundt i hytten, da jeg får tøse'besøg i aften :) Jeg er nemlig så heldig, at have 5 dejlige tøser fra min klasse ude på seminiariet, som kommer til tapas, slik og filmhygge :) Og når vi nu vælger at være så crime'agtige, at spise fredagsslik om mandagen, så retfærdiggøres det selvfølgelig ved, at vi skal se en danskfaglig film, nemlig "Pelle Erobreren", og jeg er ret sikker på, at det bliver drøn hyggeligt :)

Hav en dejlig dag :)

6 kommentarer:

 1. Fandt din blog ved en google søgning - og har netop meldt mig som fast læser! Synes det er vildt spændende at du sådan får lov at ekspermentere med harbibo og dr. oetker produkter! Wish I could that ;-)

  Lyder som om du har haft en skøn weekend, og får en dejlig dag idag også.

  - Hilsen Maria
  http://www.mariaulriksen.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maria :)

   Ejh hvor godt - må jeg spørge dig om, hvad du søgte på, siden google ville vise min side frem? :) Skønt du har meldt dig som fast læser - det er altid så dejligt med nye hoveder herinde ;)

   Ja, det er slet ikke noget tosset samarbejde, og jeg er meget glad for det :)

   Du kan tro min weekend har være skønt, men kort :) Sådan er det ski med de weekender - de er alt alt for korte ;)

   Jeg lurer da lige din blog med det samme ;) Tak fordi du kiggede forbi. God aften ;)

   Slet
 2. Jamen jeg søgte efter lækkerier til iaften - Valentines dag, og så endte jeg på din blog, hvor jeg fandt en masse lækre opskrifter som jeg helt klart skal have prøvet af :) Kan desværre ikke huske hvad det præcis var jeg søgte efter (ammehjerne), men det var via en anden blog jeg kom herind. Hun linkede nemlig til en af dine opskrifter - tror det var på noget nutellafrosting måske? ;-)

  Og ja, de weekender er sgu alt for korte når man har hovedet fyldt med projekter :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Ejh hvor godt ;) ååååh ja, den kære nutellafrosting - den må du så absolut prøve en dag ;) Den er virkelig to die for ;) Haha!

   Slet
 3. Ja det er også planen. Har en kæreste der elsker cupcakes OG elsker nutella, så cupcakes med nutella frosting på, det kan da kun være en sikker vinder ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jamen så kan det jo ikke passe bedre? :)

   Slet