torsdag den 2. februar 2012

Mød Rikke !!!!

- den mest betænksomme, kærlige og gavmilde person til datoFor da jeg for ganske kort tid siden kom hjem fra seminariet, så stod denne smukke anretning ude foran hoveddøren. Jeg er stadig helt fuldstændig paf og rørt helt inde i hjertet, men hvis jeg nu lige samler mig lidt, så kan jeg fortælle jer, at den søde søde og ekstremt betænksomme Rikke, har sendt mig denne smukke smukket buket. Ikke nok med buketten, nej nej - bagved stod der nemlig også en fin pose kaffe med tilhørende kort. OG JA, der er da tænkt over det - for kortet er intet mindre end coustommade med et billede af Chillum udenpå :)Rikke mente simpelthen, at jeg fortjente en buket fordi vi har været en del igennem på det sidste. Her tænkes selvfølgelig på den kære hundebimse, som Rikke har fulgt i både med og modvind her fra bloggen og været meget sød til at skrive opmuntrende og tankefulde kommentarer.

Iiih Rikke altså - jeg ved slet ikke hvordan jeg skal takke dig, for det her er virkelig virkelig sødt og betænksomt gjort - jeg er meget rørt og glad på samme tid. TUSIND MANGE GANGE TAK!!! Sikke en sød og kærlig tanke altså - iiiih hvor er jeg glad :) TAK TAK TAK RIKKE :)

Du er og bliver et dejligt, varmt, kærligt og betænksomt menneske og jeg håber jeg en dag kan gengælde denne smukke smukke gestus! Ps. jeg har sendt dig en mail ;)

16 kommentarer:

 1. Åh, hvor er det dog fantastisk med sådanne mennesker ;-)

  Dejligt indlæg.

  /Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja er det ikke bare vildt? :) iiih så glad jeg er - og sikke en overraskelse altså :)

   Slet
 2. Det var så lidt Kristine :-) Selvom jeg ikke har mødt dig endnu, så syntes jeg du fortjente det.. Jeg har jo netop fulgt jeres kamp med bimses sygdom, og når det nu er ens egen race det går ud over, så gør det altså bare ekstra ondt i hjertet.. Nu kan jeg jo ikke bare lige komme forbi, så syntes det mindste jeg kunne gøre var at sende en buket og lidt godt til ganen :-) Bliver da helt rørt over at læse dette indlæg.. Jeg vil fluks smutte ind og tjekke min mail :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var bare overhovedet ikke så lidt - det var alt alt for meget Rike :) Og ja, du har fulgt vores kampe og bakket os op, og hvor har det været nødvendigt :) Ahmen det var simpelthen såååå sød en tanke, og virkelig virkelig fint gjort - jeg er vanvittig glad (og rørt). endnu en gang mange mange tak Rikke ! Du har lige gjort en meget meget kold dag utrolig varm !!!!

   Et hundekys fra bimsen skulle forresten gives videre og hun har tilmed godkendt blomsterne - de dufter skønt :)

   Slet
  2. Puha, nu er det mig der sidder og bliver rørt.. Har lige læst din mail, og nu sidder jeg med tårer i øjnene.. Er glad for det hele vakte glæde , det er jo derfor det er sendt til dig:-)

   Slet
  3. Du kan tro det vakte glæde og meget mere til :) Tak Rikke!

   Slet
 3. Ægte medmenneskelighed! Det varmer at læse at mennesker, som ikke har mødt hinanden i den virkelige verden, kan være rare (og givende!) mod hinanden..der burde komme et indslag i Nyhederne om dette, for efterhånden er det fortvivlende og pinligt at høre at nogle i DK stikker folk ned med kniv, overfalder ældre i deres eget hjem og ja; listen er desværre lang....
  Trak på smilebåndet da jeg læste indlægget. Flot gestus!
  Kram til jer på bloggen fra;
  Cupcake-stylisten.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er simpelthen så fantastisk, for som du selv siger, så er der alt for mange mennesker der går rundt derude og er dumme ved hinanden. Man bør sætte mere pris på de små ting i livet, og være bedre til at vise folk ganske alm. høflighed og venlighed. Det behøver jo netop ikke være noget vildt, men bare en lille ting i hverdagen gør bare livet bedre for begge parter.

   Denne gestus fra Rikke var dog en af de større af slagsen, og de varmer jo altid endnu mere :) iiih altså - dejligt at vide, at der er mange flere kærlige og betænksomme mennesker til midt i al elendigheden, både som man kender og dem man ikke kender :)

   Slet
 4. Nej hvor var det bare sødt gjort! Har du hørt om konceptet "Fucking Flink". De ville ELSKE denne historie :) Jeg sidder med en lille tåre i øjenkrogen over venligheden. Var der nogen, der sagde gravid?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det er heeeelt vildt jo!!!! Nej, det koncept har jeg ikker hørt om før, men det kan da være de skal have historien :)

   Ja, jeg må altså også tilstå, at jeg blev noget ramt da jeg læste kortet :) for ikke at sige meget... iiih for pokker, man skulle da også tro jeg var gravid så ;) haha!!!

   Slet
 5. Hvor er det FEDT! Simpelthen så betænksomt - I love it :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er altså virkelig virkelig betænksomt! Hun burde få en pris for månedens mest betænksomme og kærlige person :)

   Slet
 6. Hvor sødt af Pille! Der er bare ikke noget bedre end de der små uventede overraskelser :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja netop - og nej, det er de små og uventede ting der glæder mest :)

   Slet