onsdag den 18. april 2012

Blogger-rocker visit

- og hvilke skønne rocker'chicks


For som tidligere nævnt, havde jeg her igår aftes besøg af resten af Aalborgs cupcake mafia, og det var jo som altid, super super hyggeligt og med godt gang i snakketøjet.

Menuen stod på fyldt andebryst m. birkesdryssede hasselbach kartofler, asparges og basilikumcreme. Til dessert fik vi en syndig chokolade suppe m. sprødt låg og chokoladegitter, og som prikken over I'et fik vi en god kop kaffe til. Ja ja - selv Line og Sabina var med i kaffeslabberas, så noget tyder måske snart på, at Bitten og jeg ikke forbliver de eneste kaffekællinger i klubben ;) Camilla derimod, hun er for længst opgivet ;)

Opskrifterne på hele arrangementet kommer naturligvis i løbet af de næste par dage - promise :) Det bliver bare ikke nu, for både bimse og jeg er SÅ klar på at hoppe i hø'kassen - som sagt så gjort :)

Godnat!!!

6 kommentarer:

 1. Jeg vil afgjort se frem til opskrifterne på dette arrangement. Det lyder SÅ lækkert!

  SvarSlet
  Svar
  1. Og dem skal du få Henriette :) Det var også ret lækkert :)

   Slet
 2. MISUNDELIG!
  Ja, jeg siger det bare. Min vennekreds er pt. lidt babyramt, men det hjælper forhåbentlig inden længe. Trænger til flere private gourmetmiddage ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. åååååh nej da :( Stakkels søde dig... Klarer du dig???? Hvis ikke det havde været fordi du boede så "djævelsk" langt væk, så var du jo blevet inviteret. YOU KNOOOW!!!!!

   Slet
  2. <3 ooooh yes :) Meget velovervejet og gennemtænkt ;)

   Slet