mandag den 23. april 2012

De Luxe Chokolat - mørk orange

- også kaldet "voksennutella"


Og hvis man kan bilde sine børn ind, at denne lækre sag kun er for voksne, så er din søndagsmorgenmad i hvert fald godt sikret. Dog vil jeg lige sige, at den ikke holder helt alligevel, i hvert fald ikke hvis du har en "nutellasucker" som mig derhjemme, for så er der altså ingen garanti for, at sådan et glas holder mere end en uges tid :)

Jeg prøver selvfølgelig at styre mig lidt på den front, for ellers varer det da ikke længe før jeg render rundt med en stor og fyldig nutellavom :)

Nå, men denne udsøgte morgenmad var, hvad jeg forkælede mig selv med igår. Den stod nemlig på "sove-længe-søndag" og da jeg ikke havde den vilde fantasi til morgenmaden, så blev det en let og overskuelig en af slagsen - nemlig en god klat voksennutella ovenpå dette lækre brød og selvfølgelig med en god kop kaffe til.Jep, jeg er en sucker for chokolade og orange, SAMMEN :) Det blev derfor "Mørk Orange" udgaven, som jeg allerede på forhånd havde udset mig som favoritten. Uuhm. Og rigtig nok, den var ganske enkelt himmelsk.

Den smager af chokolade i god kvalitet, og har en kraftfuld smag af orange, men uden at være for kraftig, så den ikke overdøver chokoladesmagen. Mængden af orangesmag ift. chokolade er helt perfekt og kombinationen mellem de to ting er og bliver bare en klassiker :) Jeg er fan - og har allerede et par fine ting i tankerne, som resten af dette herlige glas skal bruges til :)

14 kommentarer:

 1. De er virkelige gode, de der De Luxe Chokolat'er. Jeg gav én med chili til mine forældre, og den var væk på få dage. Klart et hit!
  Ved du, hvor man kan købe din udgave? For jeg købte min i Chilihouse på Studiestræde, og jeg tror ikke, de har dem uden chili...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen de er bare fantastiske ja. Jeg har så godtnok holdt mig i skindet og ventet med at tage hul på de andre, for ellers æder jeg det bare i vild lyst ;) Jeg har også den med chili, og nu kan jeg jo nærmest ikke vente med at få den afprøvet :)

   Jamen jeg ved du her i Aalborg kan få varianterne i Penny Lane, men vist også i Fru Ronne :)

   Slet
  2. Okay... jamen, så må jeg jo til Aalborg ;)

   Og glæd dig ja! ;)

   Slet
  3. ååh for pokker - tænkte jo lige du var fra aalborgområdet ;) SORRY! :/

   Uf ja, jeg glæder mig meget til den med chili :) for ikke at snakke om de øvrige varianter :)

   Slet
  4. Næh... Jeg er fra Nørrebro i København... Men jeg ved, hvor man kan få den med chili, så den må jeg jo bare leve af, indtil jeg finder de andre varianter ;)

   Slet
  5. åååh for pokker - ja det kan jeg vel næsten sige mig selv egentlig :) Haha, jamen det er godt du er så vild med chili varianten så ;)

   Slet
 2. Chokolade og appelsin er altså også bare et match made in heaven! Det lyder som et meget farligt glas!! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er et farligt godt match Stina :) Uuuhm. Og ja, det ER et farligt glas, og derfor er det også sat væk, så jeg ikke går og stikker nallerne i det i tide og utide ;)

   Slet
 3. Argh, den er så god, den med orange!!!
  Jeg gætter på, at en af de "fine ting", som resten af glasset skal bruges til, er at blive indtaget med en ske til en god film i sofaen? :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, NETOP Bitten! Hvordan kunne du dog gætte det? Ååååh hvor er det også bare svært at gemme glassets indhold fra mine lumske naller - de er som draget af det :)

   Jeg har faktisk lige købt en ny film, så satser stærkt på, at vejret bliver dårligere i løbet af dagen, så glasset kan indtages dertil under en varm dyne ;) MUHAHAHA!

   Slet
 4. Har du testet de andre varianter ? Den hvide chokoladecreme med jordbær skuffer mig noget så grusomt! På deres hjemmeside skal de have 65 kr pr. glas, hvilket jeg synes er pænt dyrt for 235g chokoladehimmel :o) Ved du om de koster det samme i butikkerne ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har endnu kun testet den med jordbær, og jeg kan sige så meget, at den i første omgang smagte mig en smule syntetisk, men det kommer meget meget an på, hvordan du anvender det. Jeg har faktisk brugt den med jordbær idag, som fyld i nogle dessert canapéer, og der var de grusomt gode i, så jeg tror det kommer meget an på, at spise netop den variant i en mindre dosis end de andre lækre varianter, som jo kan spises med ske :)

   Slet
 5. Man kan få dem hos BRØD på enghaveplads. De koster vist 55,-
  De bedste er klart den med orange og den med espresso, men chillien er også fin.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan ;) Tak for info Nanna :) Og ja, den med orange er ret lækker. Synes dog den med chilli er lidt spøjs ;)

   Slet