søndag den 1. april 2012

Foodexpo 2012 - produkterne

- og lidt hjembragte smagsprøver

Og endnu en gang må jeg nok sige - "bedre sent end aldrig", for som I sikkert har luret, så er det nogle dage siden jeg var afsted (ja faktisk et par uger siden), og de andre tøser har selvfølgelig blogget om alle de skønne produkter der var at finde på messen. Jeg har ganske enkelt ikke lige haft tiden til at få samlet alle informationer og billeder i et indlæg, men NU skal det altså være. Here it goes!

Billede lånt af Piskeriset
Første stand vi stoppede op ved, var den smukke bordeux fyldte stand med de fantastiske og bløde dråber fra Selleberg. Selleberg bød på både kirsebærsirup, kirsebær limonade, alkoholfri kirsebærgløgg, syltede kirsebær og kirsebærsauce. Ahmen jeg må altså sige - det var som at være i himlen. Man kunne virkelig smage, hvor "rent" produktet var, og det var altså en fryd for ganen, meeeen nu også for øjet. Man kan ikke andet end at drages af den smukke dybe farve.


Vi fandt også vejen frem til Tine og Christian fra planteriet, som havde fat i et super fint koncept - de laver nemlig plantedrikke med ene af frugt og fuldkorn. De er da noget man kan tage at føle på, hva? :) Jeg var i hvert fald solgt til konceptet - specielt fordi de går meget op i, at holde kalorierne på et lavt niveau, samtidig med at de bruger friske danske råvarer i deres produkter. Uhm. Disse plantedrikke fåes desuden i 5 forskellige smagsvarianter.


Og vi kan selvfølgelig ikke komme udenom, at disse smukke plader dragede os pænt meget - vi er vel kvinder? Firmaet bag er "Sødt", som er et samarbejde mellem Møn Bolcher (hjemmelavede bolcher og slikkepinde) og Økoladen (økologisk chokolade). De laver sammen de mest fantastiske godter, både salt og sødt og til enhver smag. Butikken "Sødt" holder til i Torvehallerne, hvis du skulle blive fristet til at få fingrene i dsse lækre godter :)


Smukke flasker vand fra Krogh Specialitet blev også vist frem. Jeg kunne nemt forfalde til disse små og eksklusive flasker. Jeg synes de er ret fine.


Også til endnu et spændende koncept - nemlig Cavi'Art, som er tang forklædt som kaviar. Disse små "kaviar" er nemlig lavet på tang og fås med forskellige smagsvarianter. Vi var så heldige at få lov at smage på herlighederne, og tilmed at få smagsprøver med hjem. Mere om det senere, for de fortjener altså et indlæg for sig selv. Spændende sager siger jeg bare, og faktisk så spændende, at selveste Ida Davidsen bruger Cavi'Art :)


Sorgenfri havde disse delikate bøtter med, og hold da så lige op, hvor var de bare allesammen yderst yderst delikate. Jeg kunne nemt spise en skefuld af hver slags til morgenmaden - HVER DAG :) YUM! Jeg kan snildt forstå hvorfor de fra Sorgefris side har valgt at navngive produktet som de har - nemlig "voksennutella", for så kan man håbe på, at have det helt for sig selv :)


Det var også de smukkeste spiselige blomster at finde på messen. Jeg har desværre aldrig stødt på disse smukke finurlige planter i mit lokale supermarked, men Sabina derimod har fortalt, at hun til tider har været heldig at støde på nogen. Jeg glæder mig til jeg gør det samme ;)


Callebaut chokolade var også med på messen, og havde tilmed egen konditor med, som stod og lavede flotte lækkerier imens vi gæster kunne lure med over disken og på storskærm. Jaja, chokolade i rigelig mængder - og det kan vi lide ;)


Også Nybo Frugtplantage havde taget deres herlige sødmefulde sommerdrikke med - eller bare ren frugtsaft i det hele taget, for det kan vi jo snildt drikke både sommer og vinter. Camilla og Sabina var heldige at få en kæmpe tankfuld med hjem, og de er vist allerede ved at synge på sidste vers ;)

Der var mange flere og fine stande på messen, men det var ikke alle jeg lige fik taget billeder af. Så hvis der er nogle stande og produkter i mangler at læse lidt om, så kan det være i kan finde dem hos enten Sabina, Camilla eller Line, da jeg ikke mener Bitten har skrevet et sådan indlæg (endnu?).

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar