søndag den 1. april 2012

1 april

- bruges på arbejde


Og nej, det er ikke en aprilsnar!!! For som den penge'glade person jeg er, så var jeg, da de forskellige dage i weekenderne skulle fordeles, ret kvik til at melde ud at jeg fremover gerne ville have alle søndagsvagterne. Det fik jeg uden klager, for der er jo ingen fuldtisdsansatte der hverken skal eller gider have dem ;) Men fordi de lige giver lidt ekstra krunker i kassen, så skulle jeg snildt nappe tjansen ;)

Da der kun er én søndagsvagt om måneden, ja så falder den altid enten først i måneden eller sidst på måneden. Det kommer lidt an på, hvornår den første søndag ligger ift. datoerne. Nå, men på denne flotte søndag - 1 april, faldt arbejdsvagten altså for mig. Lidt ærgeligt nu hvor Peter var på job igår, og jeg skal idag. PYT! Vi må bare hygge det ekstra, når jeg kommer hjem. Det er jo trods alt kun en vagt fra 10.00 - 16.15, så det er lige til at overkomme. Og med de nu lange og smukke lyse aftener, så er det vel intet at kimse ad :)

Hvad skal I lave på denne flotte søndag - og er I blevet aprils-narret? :) Jeg er ikke selv (endnu), men det kan vel nå at komme ;)

8 kommentarer:

 1. Det er sgu næsten også altid hyggeligere i at jobbe i weekender end hverdage - folk er lidt mere afslappede og glade i deres weekender :)

  Jeg er ikke blevet narret endnu - af hvad jeg ved af. Men som du siger, kan det nå at komme :)

  Idag skal vi bare hygge - mandenmin er sendt til KBH til noget Top Gear show halløj, så jeg skal bare råhygge med ungerne og bage en omgang cupcakes tror jeg ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har du faktisk ret i :) Det er nogle helt andre og glade mennesker der handler i weekenden :)

   Iiih det lyder fantastisk med sådan en dag. Den glæder jeg mig til at kunne nyde i morgen, hvor jeg jo har påskeferie, men gemalen skal på uni :D

   Slet
  2. Ja det er fantastisk med en omgang afslapning-bage-hygge dag - elsker det, og det gør ungerne også, så sådan en dag prøver vi så vidt muligt at holde hver weekend. Og det inkludere gerne en dag i nattøj, en masse tegnefilm og ellers bare råhygge - i <3 it! ;)

   Og ja, det kan jeg godt forstå du glæder dig til. Har du nogle planlagte bageprojekter? Idag fik jeg afprøvet en af de mousser jeg fik fra Dr. Oetker og afprøvet de nye kugler der er i deres Lillifee krymmel - de er dejlig lækre bløde hvis du ikke har afprøvet dem endnu!! :)

   Slet
  3. Og btw... Tror jeg skal have sået en omgang karse nu takket være dig :P Får sådan lyst til en æggemad med mayo og karse hver gang jeg ser det billede du har vedhæftet dette indlæg! ;) ;)

   Slet
  4. Ja der skal helt klart bages i morgen :) Jeg har ikke helt planlagt hvad endnu, meeeeen jeg tror det bliver noget til at berige morgenmaden med ;)

   Jeg har ikke afprøvet det endnu, men tak for tippet :) Nu kan jeg jo slet ikke vente med at afprøve det ;)

   Slet
  5. Haha, orrrh ja - karse er også bare det bedste :) og ikke mindst nemt, hurtigt og billigt at gå i krig med :) Jeg har lige lidt kartofler, som jeg tror skal dynges til i karse i morgen til frokosten :)

   Slet
  6. Selvfølgelig skal der bages ;) Det med at udnytte de små frie tidsrum - og så er der jo bare ikke noget mere lækkert end hjemmebag! Og lyder lækkert med noget lækkert til morgenmaden, mums.

   Og selvtak. Jeg er super glad for de kugler i hvert falde. Afprøvede også de kugler fra 'kugle-bøtten' (forstået som prøve-spiste en), de var desværre ikke lige så bløde :( Men fine er de!

   Åååååh..... Kartoffelmad med karse!!! MUMS! Skal så meget have sået noget karse, og må nok hellere så en ordenlig bøt-fuld, med alle de lækre madder der er med det!

   Slet
  7. Så ved du da hvad du skal lave senere idag ;) På handlen og købe karse til den helt store guldmedalje ;) God fornøjelse :) Det skal nok blive godt ;)

   Slet