fredag den 20. april 2012

Penny Lane & Caféministeriet

- og i dejligt selskab

For som jeg nævnte igår, så var Birthe jo kommet den lange vej til Aalborg, for at være med i årets Ordkraft. I den forbindelse skulle vi da lige have en bid mad sammen, og det foregik på henholdsvis Penny Lane og Caféministeriet.Og jeg skulle selvfølgelig prøve en Gateau Marcel, meeeeeen den skuffede mig nu en smule. I min verden har vi nemlig været rigtig gode til at hipe den meget fancy Gateau Marcel inde fra Penny Lane, meeen jeg må indrømme, at jeg blev en smule skuffet over den og dens manglende "overraskelses og overdådigheds"-følelse.

Ikke nok med at et lille stykke kostede 49,-, så var den bare ikke så fyldig, syndig og lækker, som jeg havde forestillet mig. Sabina som har prøvet Penny Lanes version af Gateau Marcel før, sagde også at den ikke var som den plejer, så måske vi bare var uheldige? Jeg håber det - for jeg vil altså smage en Gateau Marcel, som sparker mig direkte tilbage til stenalderen :)


Nå, men kl. 17.00 var der bestilt bord til os på caféminsteriet, hvor vi skulle indtage en tidlig aftensmad, for Birthe skulle jo være ned på Nordkraft kl. 18.30. Her fik jeg selv en Naan Sandwich m. kylling, hummus, syltede rødløg, alm. rødløg og salat. En lækker kleppert, som jeg har fået før, og som aldrig skuffer :)

Efter maden trissede vi ned mod Nordkraft, hvor vi fik indlogeret Birthe :) Hvordan resten af aftenen gik for hende, er jeg ret sikker på, at du kan læse mere om inde hos Birthe selv, når hun igen er hjemme :)

6 kommentarer:

 1. Jeg var også på Penny Lane igår og fik også en Gateau Marcel, men jeg var også en del skuffet.. Især fordi den jo er så populær, så havde virkelig regnet med en større smagsoplevelse, men hvis Sabina siger at den ikke er som den plejer, så kan det være, at den skal have et forsøg mere :)

  Og dejligt at I hyggede jer med Birthe! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. iiih altså - hvor er det dumt med den Marcel. Måske vi bare har været virkelige uheldige, selvom den tærte Birthe fik, desværre var ret kedelig og tør :( Måske de havde en dårlig bage'dag!!!!! Jeg håber det, for det er altså bare så hyggeligt derinde.

   Slet
 2. Vi er mange, der er skuffede over Marcel! Altså den smagte godt og sådan, men ikke 49 kroner godt.
  Den sandwich med naan var til gengæld fantastisk, havde ikke selv prøvet den før, var helt vild med de syltede rødløg. Sådan nogle må jeg dælme prøve at lave selv!
  Tak for to hyggelige dage i bloggersamvær :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaja, for alt med chokolade er jo godt, meeeeeeeeen den var, som du siger, ikke 49 kr. værd. ØV! Vi må bare op på hesten igen :)

   Uhm ja, de syltede rødløg har jeg længe planlagt at lave, men det er aldrig blevet til mere end tanken og drømmen om dem ;)

   Selv tak for dejligt selskab Bitten T :D Det har været to dejlige dage.

   Slet
 3. Tak for fantastisk selskab - og jeg er glad for at jeg endelig fik hilst på dig - håber bestemt ikke at det er sidste gang :-)

  "Trissede" er det helt rigtige ord, jeg tror jeg sænkede jeres gå-tempo betydeligt :-D

  Kan jeg få dig til at sende mig de billeder du tog fra Nordkraft, jeg skal nok kreditere dig. Jeg må se om jeg kan få et indlæg lavet i morgen, i dag er jeg bare helt og aldeles færdig.

  Kh
  Birthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja selv tak for et fantastisk selskab søde Birthe :) Du var ligeså rar som jeg havde forestillet mig :) Og nej for pokker, det er da bestemt ikke sidste gang :) det MÅ det ikke være ;)

   Haha, jaja - men vi skal jo også tage hensyn (hvilket jeg tror vi lige glemte et kort øjeblik - *undskyldende smiley*) Og hey - vi nåede det jo alligevel ;)

   Mht. billeder, så sendte jeg dem faktisk samme aften, da jeg kom hjem fra Nordkraft? Hmm. Underligt du ikke har modtaget den. Jeg prøver igen :)

   Slet