søndag den 8. april 2012

TØMMERMÆND

- er bare aldrig sjove


Men hold nu op en god aften jeg havde igår, med både god mad, dejlig tøsesnak, fnis, grin, spass, bytur, gak og løjer - og nåeh ja, mange fine og gode våde varer :) men det var altså også noget, der kunne mærkes i kroppen i morges.

Umiddelbart ville man nok mene, at man på sådan en dag bare skulle blive i sengen, men da jeg slog øjnene op, kiggede ud af vinduet og så det smukkeste og fine solskinsvejr, ja så var der altså ingen vej udenom. Vi skulle ud og nyde det bare lidt. Vi havde tidligere på ugen snakket med mine bedsteforældre om, at vi ville kigge en tur op til dem i sommerhuset, da de var der hele påsken. Det skulle så være idag, så vi kunne nyde det lækre vejr med en tur på stranden og hyggeligt selskab samtidig.

Det var en lidt hård tur i bilen, meeeen med en lille lur og noget frik havluft, så var det som om tømmermændene langsomt drev væk. Nu er vi igen hjemme og har placeret os i sofaerne med tæpper, hygge, tændte stearinlys og har lejet film. Vi skal se TINTIN, og det er jeg ret spændt på, da dette ikke lige er "min stil" i film - meeeen den skal da have en chance ;)

Rigtig god søndag til jer alle

4 kommentarer:

 1. Troede lige dit indlæg var fra i dag, og var ved at blive MEGET misundelig over, at du havde sol, når det bare regner her. Ja, jeg kan åbenbart ikke unde andre noget godt vejr :P

  Hvordan var Tintin? Daniel ville elske at få mig til at se den, men jeg orker bare ikke, for det er overhovedet heller ikke en type film jeg normalt gider.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej nej, bare rolig - for herhjemme står det da også bare ned i lårfede stråler :(

   Hmm, tintin kom aldrig til at virke, fordi vi skulle leje filmen over vores yousee abb. og det ville bare ikke som vi ville - æv. Derfor kan jeg desværre ikke fortælle dig om den.

   Slet
 2. Betyder det, at vi IKKE MÅ SKRIVE MED STORE BOGSTAVER I DAG?
  *hehehe*

  Tror i øvrigt jeg vil lade mig inspirere og tænde stearinlys lige om lidt...

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, idag må i godt skrive med store bogstaver, bare ikke igår ;) Og ja, idag er der jo bare hammer perfekt stearinlys vejr. Sikke et møgvejr, meeen hyggeligt når man alligevel skal sidde indendøre.

   Slet