tirsdag den 15. maj 2012

Anden etape

- af eksamensræset


Er hvad der er blevet taget hul på idag, for kl. 9 i morges var jeg oppe at hente materiale til den skriftlige opgave, som jeg i morgen har 6 timer til at udarbejde. Hele seancen foregår som man kender en skriftlig eksamen: stilhed, ingen internet, egen printer medbringes og efter 6 timer skal vi så aflevere en fyldestgørende opgave på max 10 sider - altså: total old school.

Det der så sker idag er, at bilag tekster og materialer til selve opgaven er udleveret til gennemlæsning, og på den måde har vi så dagen idag til at forberede os på opgaven, samt finde relevant litteratur, så vi i morgen er godt rustet til at få skrevet en forhåbentlig god opgave :-)

Emnet vi trak var "sms-noveller" - noget helt nyt og ukendt for mig og mine klassekammeraters vedkommende, så det bliver ret spændende at skrive om. Lige umiddelbart synes jeg egentlig det lyder som en ret fin idé, for i bund og grund handler det vel om, at fange eleverne der hvor de er, og der hvor de finder motivation og interesse. Tjaaah, nu må vi se hvad jeg når frem til i morgen - jeg er i hvert fald meget spændt på det hele, og ikke mindst spændt på at se, hvordan opgaveformuleringen lyder. Pyyyf!

Well well, resten af dagen skal derfor stå i læsningens tegn, som den også har gjort det indtil nu. Jeg satser dog på, at I får et lille indlæg af mig senere, for igår bagte jeg en ret så lækker brownie, som der heldigvis er en god portion tilbage af, så den kan komme med mig til skriftlig eksamen i morgen ;) Kage, slik og kaffe er vejen frem på sådan en dag ;)

10 kommentarer:

 1. Det er da en trøst, at I har tid til at se jer omkring inden i morgen, bl.a. at google emnet, så ingen kan være helt uforberedt om/ukendt med emnet.

  Held og lykke!
  Elsebeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps - på den måde er det en super fin måde at gå til eksamen på :) Jeg klager skam ikke ;)

   Slet
 2. God "fornøjelse" - husker tydeligt min skriftlige eksamen sidste år, hvor jeg kom ud bagefter og havde skrevet noget HELT andet de fleste alle andre! (Heldigvis var mit rigtigt, hehe!) Synes det er en ret tricky eksamen, men godt man får tid til at forberede sig. Vil råde dig til at hvis der er mulighed for at gå i to retninger ud fra bilagene og teksterne, så forbered det. Opgaveformuleringen kan godt overraske lidt. Det gjorde den vidst sidste år, især dansk ældste :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Trine :) Pyha - det er godtnok skrækscenariet. Vi har dog snakket materialet lidt igennem da vi fik det udleveret, så vi er vist alle enige om, hvike tilgange vi skal have til det. Hvis opgaveformuleringen selvfølgelig er som forventet :) Haha, meeeen det er den nok ikke ;)

   Ja sidste år fik de godtnok en hård en, meeeeeen jeg tror også sagtens denne kunne gå hen og blive ret så tricky! Åååh jeg bliver mere og mere nervøs, for hver time der går!!!!

   Slet
  2. Er sikker på det nok skal gå! Men godt i lige har snakket det igennem, så man har fået vendt hvad der kan være interessant at komme ind på :-)

   Slet
  3. åååh det håber jeg virkelig :) Ja det er altid rart, lige at vide hvad de andre kloge hoveder tænker også ;)

   Slet
 3. Held og lykke..... og ja, kaffe, kage og lidt guf er klart vejen frem dén dag :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange, mange tak :) Haha, ja ikke? Det må da hjælpe mig en hel del. Det er i hvert fald det jeg satser på ;)

   Slet
 4. Pøjpøj med det - krydser fingre for god oplevelse og lækker karakter ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak søde søde piske :) Åh ja - jeg håber også karakteren ender med at blive nogenlunde :)

   Slet