søndag den 13. maj 2012

Mors Dag

- må man aldrig glemme


Og det er heldigvis heller aldrig sket, men der er vel nogen, der ikke går op i den slags? Det gør vi i vores familie, og derfor var vi idag på "Mors Dags" visit hos begge vore mødre. Først gik turen hjem til Peters mor og derefter hjem til min.

Egentlig har min mor fået sin "mors dags" gave (i form af middag på Caféeministeriet næste søndag, da hun havde vagt på jobbet idag, og derfor ikke kunne garantere ikke at blive kaldt midt i det hele), men hun skulle nu alligevel have en lille ting på dagen. Derfor var vi lige hjemme med en blomst og en æske chokolade her i eftermiddags, og hvad er så mere nærliggende end at give en fin æske merci-chokolader?

Og nu må jeg jo endelig ikke glemme at fortælle, at jeg jo også har fået fin "mors dags" gave, dog lidt tidligere end beregnet, men det gælder stadig :) For Chillum havde jo været så god, at købe det fine fine fotostudie til mig, så jeg er sørme også blevet godt og grundigt "mors dag" forkælet.
Er I til "Mors Dag" konceptet, eller synes I det er noget fis?

22 kommentarer:

 1. I mine øjne er det absolut ikke fis! Vores mødre er vel det allerbedste vi har, ikke? Sådan burde det i hvert fald være, så hvad er mere passende end at holde en hel dag, hvor det er MOR som er i centrum?? jeg synes det er skønt! :-)

  - Lærke

  SvarSlet
  Svar
  1. Er helt helt enig Lærke :) Og man må så håbe på, at ens egne børn synes det samme, den dag jeg når dertil :) Jeg synes i hvert fald, at det er helt legalt, at mor får en hel dag, som kun er lavet for hendes skyld - det manglede da bare :)

   Håber du har hygget om din mor idag ;)

   Slet
 2. Det bør og må da fejres!Jeg gav min elskede mor en tunika og et armbånd. Som prikken over i'et modtog hun også en personligt brev :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Orrrh hvor fint! Min mor modtog også et kort med invitationen til middagen, hvori der stod en tak for mange af de ting, som hun absolut fortjente at blive takket for. Hvor er vi gode ved vore mødre :) DEJLIGT!

   Slet
 3. Vi går meget op i Mors dag i min familie og den bliver også fejret med mange pakker og blomster :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uiiif, hvor er det bare dejligt at høre Pernille :) Det er sørme også sådan det skal være ;) og nøjh jeg glæder mig til, at det en gang bliver min egen tur (med børn), selvom jeg jo allerede er blevet "mors dag" forkælet af hundebimsen :)

   Slet
  2. Åhr hvor er du heldig :)

   Jeg har to pipper og er endda blevet pippe-mor for anden gang denne uge, men der er ikke faldet nogle pakker. Det kan godt være jeg skal have kigget på deres lommepenge og se om der ikke er plads i budgettet.. ;-)

   Slet
  3. Ja jeg fik jo mit fine fotostudie :) Orrrk, stort tillykke med det :) Jamen så må der jo være "gave" nok i, at "familien" er blevet større ;) Haha - ja tjek da lige budgettet igennem for lommepenge ;) Husk de selv skal gøre rent på værelset for dem ;)

   Slet
  4. Tak for det :) Jeg er også meget lykkelig for familieforøgelsen! Du er velkommen til at kigge billeder på bloggen. Og tro mig.. de rydder ikke op efter dem selv :P

   Slet
 4. Jeg synes absolut det er noget fis opfundet af smarte forretningsfolk. Jeg ved, at mine børn sætter pris på at jeg er der for dem - og det behøver de ikke give mig blomster, chokolade eller andet på en bestemt dag i året for at vise mig. Så her i huset har vi frabedt os gaver på både mors dag og fars dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og det har du ganske ret i, men for pokker - butikkerne skal jo også have lidt at lave, for ellers er der pludselig endnu færre arbejdspladser ;) Ejh, men du har helt ret, og det samme gælder jo for valentinsdag, halloween og andre "ikke-brugte" højtider i vores land, men trods det vinder det stadig større og større indpas i landet for hvert år der går.

   Mht. at sætte pris på sin mor, så er jeg også ret sikker på, at min mor ved, at jeg sætter pris på hende, selvom jeg ikke kom med chokolade og blomster idag :) men igen - det er også skønt at vide, at der er nogen derude, som ikke hopper med på de bølger ;)

   Slet
  2. Jeg er enig. Desuden er Mors dag en gammel gammel tradition fra 1929 og 1. verdenskrig hvor der blev samlet penge ind til mødre som havde mistet sønner i krigen.. og alene for det syntes det er en tradition værd at holde i hævd.

   Slet
  3. Tænk sig, det vidste jeg faktisk slet ikke :) Det var da egentlig ret væsentligt lige at vide, og nu synes jeg da, at der bare er endnu mere grund til at bibeholde traditionen. Tak for den fine info Pernille :)

   Slet
  4. Det var så lidt da :)

   Slet
 5. Som barnebarn af en tidligere selvstændig blomsterhandler fylder disse helligdage meget i mit liv. Jeg glemmer aldrig at mors dag er den 2. søndag i maj ;)
  Da dagen dog ofte har været præget af travlhed i min barndom, da hele familien nærmest hjalp til i blomsterbutikken på disse dage, betyder dagen for mig også at familien laver noget sammen. Derfor går vi egentlig ikke så højt op i gaver, men i stedet for det at være sammen og ses som familie.
  I dag har vi derfor været forbi min mor både søster og jeg med familie, så der er rigtigt blevet hygget. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, det kan jeg virkelig godt forstå. Men hvad er også bedre, end at være sammen med dem man holder allermest af? At der så er lavet en bestemt dag kun for dem, er jo bare endnu endnu bedre :-)

   Slet
 6. Vores mor er så herre sød og elskelig, at jeg bare synes det er skønt med endnu en undskyldning for at forkæle hende (:

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige mine ord :D Og en hel dag til at gøre det, er jo absolut værd at udnytte til fulde så :D

   Slet
 7. Mors dag (og Fars dag) har altid været stort i min familie og i år fik min mor en lækker kurv fyldt med forskelligt mel, kerner og så to slags surdej - hun har faktisk allerede taget den i brug i dag! :D

  Ihh jeg vil også have fotostudie! :P Rigtig fed gave :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ejh hvor lyder det lækkert - og endnu federe, at din mor allerede har taget sagerne i brug. Skønt :)

   Hæhææ, ja jeg føler mig også ret så heldig :) Der er et par kæledyr herhjemme, der er gode ved "mor" :D

   Slet