onsdag den 30. maj 2012

En oversprings-date

- med min dejlige veninde


Er hvad første del af dagen idag, skal nydes med. Jeg har nemlig fundet mig godt til rette, med en ret dum vane som især hersker i eksamensperioden. Byd derfor hjertelig velkommen til - OVERSPRINGSHANDLINGERNE!!!!!

Og der findes jo et hav af dem, men når nu ikke solen vil vise sine lune sider, som den gjorde det så fint hele sidste uge, så må man jo finde på noget andet. Derfor inviterede jeg idag min veninde på frokost, for på den måde at få taget hul på overspringshandlingerne, inden de hober sig op :)

Ja det er i hvert fald det jeg siger til mig selv, for at retfærdiggøre det lidt, når jeg jo istedet burde sidde og svede over min psykologiopgave, som stadig bare ligger og stirrer stift, ondt og gabende tomt på mig. Ååååh for pokker. Nå, men der er købt ind, brødet er bagt og Maj er inviteret, så der skal bare hygges igennem senere. Jeg håber lidt på solskin og et minimum af blæst, så vi kan nyde frokosten på altanen :)

Hvad er din yndlings-overspringshandling, hvis du da i det hele taget har en? :)

8 kommentarer:

 1. Åh Kristine. Du burde jo nyde at vejret er lidt trist, så du rent faktisk kan sidde inde og skrive opgave uden dårlig samvittighed. Kender det dog godt. Jeg hader absolut at gøre rent, men har sjovt nok altid en trang til den helt store hovedrengøring når sådan en opgave ligger og venter :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaa jeg ved det Bianca, men jeg skulle lige skydes igang ;) Hehe, den med rengøringen kender jeg godt, men jeg tror dog mest det er fordi, at jeg ganske enkelt ikke kan koncentrere mig, hvis jeg ved der trænger til, at blive gjort rent og ryddet op. Derfor sørger jeg altid for at have det på plads, ingen jeg går igang med skriveprocessen. Det forstyrrer simpelthen mit hovede alt for meget, hvis det roder omkring mig :)

   Slet
 2. Jeg har et hav af hjemmearbejdsdage(inkl. i dag) til at skrive prøve-fagprøve, men jeg ender sjovt nok næsten altid med at bage et eller andet :)

  I dag tror jeg, at der skal laves endnu et grydebrød ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, bagning er altså også en af de gode oversprings-handlinger :) Den hopper jeg sjovt nok også ret tit i :) UPS!

   Uhm - grydebrød lyder dælme lækkert. Glæder mig til at se, hvordan det bliver :)

   Slet
 3. Jeg har aldrig vasket så meget op som dengang, hvor jeg skrev speciale :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahahahahahaha, fy for pokker, det var ski da en nederen overspringshandling :) Sorry guys, men jeg må altså sige, at min overspringshandling idag indtil videre er den bedste :D Haha. Hurra for, at jeg har opvaskemaskine :)

   Slet
 4. haha jeg har det præcis som Bianca. Vil så meget hellere gøre rent end læse. Men når det er værst må jeg indrømme jeg finder noget hjælp til privat rengøring her i København. Yep. Jeg er doven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja det er en god oversprings-ting :) Pyha, ja gid man havde råd til det - og dog. Jeg vil nok egentlig helst selv gøre det, nu jeg tænker over det igen ;)

   Slet