onsdag den 30. maj 2012

Canapé tallerken

- og total 80'er frokost


Den fik nemlig hele armen, da veninden idag kiggede ud til en skøn frokostaftale. Jeg havde fundet mine Canapé forme frem, bakset en dej sammen, bagt fine canapé brød og fik dem til sidst anrettet og gjort spise klar.

Canapé fadet bestod af fire forskellige hapsere:

- krydderost, serranoskinke og basilikum
- roastbeef, pickles, purløg og balsamico-tangkugler (Cavi-art)
- pesto, kylling, parmesan og persille
- natural friskost, laks, mayonnaise, persille og lakse-tangkugler (Cavi-art)

Som tilbehør til de herlige små hapsere, fik vi også et lille "tapas" fad, som bestod af syltede hvidløg, sorte oliven, chili-pølse, brie, små knækbrød, peberfrugt i stave, mandler og en klase vindruer. Til hele herligheden fik vi os en iskold og sød hvidvin, som passede helt perfekt til det salte tapas fad og de smagfulde canapéer. Uhhm.


Min favorit blandt de fire varianter, var absolut denne lækre svend - nemlig lakse canapéen. Den er yderst lækker og dejlig frisk med både friskost, laks, lakse-tangkugler og mayonnaise. Uhm altså. De andre var selvfølgelig også yderst velsmagende, men denne var en klar favorit for mine smagsløg :)

Og som om det ikke var nok med al den mad, så skulle vi da også have en lille ting til kaffen, meeeen den må i tænke jer lidt til endnu, for nu går jeg i opgave-mode igen :)

Mange tak for en dejlig middagsaftale Maj K <3

14 kommentarer:

 1. ej hvor ser det bare sødt ud. haha og total overskuds agtigt sådan at lave så mange små hapsere

  SvarSlet
  Svar
  1. Yes mand ;) Overskud må der være lidt af endnu, i takt med at opgaven ikke har slået mig helt ihjel endnu ;)

   Slet
 2. Mums hvor ser det lækkert ud. Hvorfor bliver man aldrig inviteret på sådanne herligheder... hmm..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det er da også dumt Bianca. Du må lige have fat i dine veninder, og sige at de skal se af at komme igang ;) Men ja - det er en meget glemt og undervurderet anretning efter min mening :)

   Slet
 3. Det var da noget af en anretning, og så fint med pynt og brødene somdu har udstukket i form. Mega sødt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe - jeg har godtnok ikke udstukket dem, for som du også kan læse øverst i indlægget, så er det canapé forme - lavet til formålet, som er brugt til de fine små brød ;) Men man kan nemlig fint udstikke dem også, hvis man ikke lige ligger inde med sådanne forme ;)

   Slet
 4. Endnu engang ser det bare kanont lækkert ud.. :)
  Du må gerne sende en portion til Nørresundby, hehe..

  Når du laver sløret baggrund, hvad er din blændevidde så på? :) Er det ikke godt nok blændevidde det hedder.. Mit kamera driller mig sådan når jeg instiller det til manuelt i stedet for automatisk, så tænkte jeg lige ville spørge en kyndig kamerafører ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det ville jeg super gerne Anne, hvis der altså var flere tilbage :)

   Hmmmm. altså nu har jeg jo altid mit kamera indstillet på autofocus, og bruger ikke manuelle indstillinger som sådan. Jeg har jo så også den funktion på mit kamera, at jeg selv kan placere fokuseringen på min skærm, således at hvis der fokuseres på noget i forgrunden, så bliver det jo automatisk sløret i baggrunden. Håber det gav lidt mening? :)

   Slet
  2. Det gav meget mening :)
   Jeg fik googlet lidt om det og fandt ud af, at for at få sløret baggrund, så skal blænde ligge omkring 5,5-6 tror jeg nok :)
   Men nu valgte jeg og forkæle mit kamera med et nyt objektiv, så nu bliver det hele meget nemmere og sjovere :P

   Slet
  3. Sådan :) Godt vi har google ;) Haha. Jaaa jeg så den godt - du er ikke ked af det hva? :) men hey - jeg er sgu bare misundelig over, at du har penge nok til at forkæle dig selv lidt, for selvom lønnen lige er gået ind, så er jeg sgu ret flad denne måned, som byder på ange fødselsdage og fester :(

   Slet
 5. iiih kristine, hvis jeg laver isbar så laver du kanape bar ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er fandme en deal do ;) Jeg vil nærmest give min højre arm for dine iskreationer, for de Er og bliver for lækre :)

   Slet
 6. Nøj hvor ser sådan et fad bare godt ud! Det er dog ikke mig lige alt fyldet, men derfor kan man jo godt glædes over udseendet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så er det godt, at man kan fylde dem med lige det man ønsker og aller bedst kan lide ;) Men du kan ellers tro det var lækkert :)

   Slet