lørdag den 5. maj 2012

Nye funktioner på bloggen

- og måske en måde at nå ud til flere påFor nu er der både kommet translate-funktion og en print-knap her på bloggen. Ideen med dette er, at der nok sidder nogen derude, som ikke lige har en smartphone eller en bærbar de ikke lige tager med ud i køkkenet, når de skal bruge en opskrift. Derfor kan man nu printe den ud, og så er den nem at hive med ud i køkkenet :-)

Translate-funktionen er derimod lavet fordi, at jeg så småt er begyndt at oploade billeder på foodgawker, som er en amerikansk side med lækre og inspirerende madbilleder og tilhørende links til opskriften. Da det hele foregår på engelsk, ja så bliver man jo nødt til at tilpasse sig lidt, så nu har de læsere der nu engang bliver henvist fra foodgawker til bloggen, også muligheden for at få vist den givne opskrift på netop deres sprog - det da smart :-)

Hvis du skulle få lyst til det samme, så kan man tilføje translate-funktionen inde i bloggers design og printknappen kan du finde via. dette link. http://www.printfriendly.com/button

4 kommentarer:

 1. Hvor sjovt :D jeg har lige prøvet at installere på min blog, men kunne ikke få det til at virke. Må vist prøve igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ejh hvor mystisk. Har du prøvet at følge linket? Jeg havde nemlig også svært ved at få det til at virke, og måtte have kærestens ekspertise, da der skal ændres i noget html.

   Slet
 2. Vær' varsomt når du bruger google translate. Prøv at indtaste han er utro og se hvad deres forslag er. Det er humor!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja den er ikke helt korrekt kan jeg se ;) meeeeen, jeg satser på, at den godt kan finde ud af at oversætte de gængse ting, så andre sprog måtte kunne finde rede i det. De ved nok også godt, at google translate halter lidt ;)

   Slet