fredag den 11. maj 2012

Sunde pandekage m. usund smørelse

- for de sunde basser blev ret hurtigt usunde


Men hvad pokker skal man ellers gøre, når man har skabene fyldt op med lækre lækkerier (uuhm, dobbelt konfekt af værste skuffe) - her snakker jeg naturligvis om de lækre chokolader fra Sorgenfri Specialiteter :) Samtidig havde jeg jo tilfældigvis lige en rest af de lækre og sunde pandekager på køl, samt en dejlig og sød bakke jordbær.

De skulle naturligvis gøres en smule usunde med en god portion af den herlige og hvide variant m. jordbær - GUF! At der lige kom et frisk jordbær på toppen var bestemt ikke sådan at kimse ad :) Nøjh for en eftermiddagssnack siger jeg bare ;)


Mmmmm - og ja, bare fordi jeg jo har fået mit fine fine og personlige fotostudie til produktbilleder, så får i lige dette billedbad med på vejen, som I lige har været offer for :) Men hvilket skønt billedbad, hva? Jeg kan i hvert fald fortælle jer, at det er et ret fint stykke legetøj, som vil blive brugt ret flittigt fremover :)

4 kommentarer:

 1. SÅ smukke billeder. Det har du nu altid taget, men ja jeg ser fidusen i dit studie:-) Altså hvis du har problemer med overflod af lækkerier, du ikke kan få brugt, sender jeg gerne min adresse hehe! Den der hvide med jordbær ser jo bare for delicious ud .... god weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaaak søde de :) men ja, fidusen bliver nu nok noget smartere, når der igen kommer mørke dagtimer :)

   Haha - trust me, de der sorgenfri produkter, dem skal jeg helt sikkert nok få brugt. Ingen tvivl om det ;) Men ellers tak for tilbuddet. Det huske jeg lige ;) Haha!

   God weekend til dig også :)

   Slet
 2. Fede billeder , sidder sgu da her og savler for vildt.. Ikke helt fair .. hahahaha...

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaaak Marianne :) Haha, nej det er sgu ikke fair - det kan jeg godt se ;) SORRY !!!!! :D

   Slet