lørdag den 19. maj 2012

Verdens bedste Pickles

- og det er det altså


Og nej - jeg kan desværre ikke prale af selv at have lavet det, hvorend jeg gerne ville. Denne pickles smagte jeg nemlig for første gang, hjemme hos min dejlige veninde Maj, da hun i påskeferien afholdte påskefrokost for mig og en masse andre dejlige damer. Heriblandt var blandt andre Majs fars kæreste Jennifer, som havde medbragt denne dejlige dejlige pickles til det flotte og overdådige påskebord. Den blev nydt sammen med den skønneste røgede og saltede mørbrad, som Majs far havde skaffet, og hold nu på, hvor var det altså en lækker sammensætning.

Det viste sig så, at jeg på den ene eller anden måde, havde fået fremstammet, at jeg var ELLEVILD med denne pickles (og det er nok lige en underdrivelse af væreste skuffe, for jeg tror nok det blev nævnt mere end bare 8 gange, for den er bare SÅ lækker), og pludselig den anden dag jeg var hjemme hos Maj, ja så havde hun da lige anskaffet dette lækre og store glas pickles til mig fra Jennifer. Åååååh hvor blev jeg glad <3

Det eneste jeg mangler nu, er jo egentlig bare en opskrift, så jeg kan gøre Jennifer kunsten efter, når dette glas er tømt. Meeeeeen da jeg ikke har prøvet at lave pickles før, ja så aner jeg hverken fra eller til, så hvis I derude ligger inde med en voldsom lækker pickles, som I mener kan leve op til Jennifers, så må I meget gerne smide mig et link :) For én ting er sikkert, og det er, at jeg snarest selv skal igang med kreeringen af denne lækre sag. UHM!

11 kommentarer:

 1. Er det en sennepspickles eller en helt anden "model"?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ret sikker på, at det er en sennepspickles ja :)

   Slet
 2. jaaa,den vil vi gerne ha' opskriften på.....

  SvarSlet
 3. Fantastisk med nye lækre smagsoplevelser :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhm ja - jeg er SÅ pjattet med den her. Den er virkelig, virkelig fantastisk.

   Slet
 4. Jeg tror, du bliver nødt til at krybe til korset og bede om opskriften, da det netop er den, du er vild med. Forskellen fremkommer ved at nogle tilsætter paprika, andre gurkemeje og andre igen ..... De fleste er med mel, sennepspulver og karry i eddikelagen OG så det særlige krydderi, nogle putter i. Hvis du ellers kan smage, hvad det er.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uuuf, det kan godt være du har ret :) Jeg må på knæ - men mange tak for den meget fine information. ELlers må jeg jo bare igang med eksperimenteringen ;)

   Slet
  2. Jeg har en rigtig god opskrift, sender den efter jul

   Slet
 5. Hejsa. Fik du nogenside opskiften på "Verdens bedste Pickles "!

  SvarSlet