søndag den 20. maj 2012

Coco & Co - BBQ

- og ren bloggerhygge

Billede venligst lånt af Sabina

For igår lørdag var hele cupcakemafiaen inviteret til en lækker BBQ hjemme hos familien "Coco&Co" - selvfølgelig bestående af Camilla, Mike og den dejlige Victor.

Camilla havde nemlig fået en stor mængde Santa Maria BBQ produkter, som skulle bruges og afprøves i form af en grillfest. Vi var så heldige at blive inviteret med til hele herligheden, og havde samtidig fået besked på at tage vores mænder med ;) Som sagt, så gjort - og nøjh hvor var den en hyggelig eftermiddag.

Da vi ankom til Camilla og Mikes hyggelige hjem (som de desværre har sat til salg), blev vi viftet ud i deres hyggelig gårdhave, hvor grillen stod klar til action. Vi fik os en tår at drikke i den resterende sol (som desværre hurtig forsvandt igen), hvorefter vi satte os ind i den meget fine og dertil indrettede udestue. Her var der pyntet fint op med bordpynt i bedste "grillånd", og trods sygdom for både Victor og Camillas vedkommende, så var det absolut ikke hverken at se, høre, mærke eller smage :) Der var styr på både mad, grill, drikkevarer, en syg Victor og gæster - og Mike gjorde det også ret godt ift. grillningen, serveringen, madbillede-shooting og opvartning af gæsterne - den skal han sørme have ;)
Nå, men nu til den dejlige mad vi fik serveret! Vi blev nemlig budt på både kartoffelsalat m. flødeskum (og ja - den var helt ny for mig), en lækker og sprød perlespeltsalat m. æble, asparges og grantæble, chipotlemarineret koteletter, all-around marineret kyllingeinderfilet og et overdådigt kødspyd med både roastbeef og rejer - begge dele marineret, selvfølgelig.

Jeg må desværre indrømme, at det ikke var mange billeder jeg fik skudt afsted igår, men det er der en ganske god grund til, og den er at finde hos charmetrolden Victor. For selvom han var syg, så var han altså bare ligeså dejlig som altid. Jeg trodsede derfor også risikoen om smittefare og tibød at sidde med den dejlige dreng, så også de hårdtarbejdende og syge forældre, kunne nyde desserten. (og da den stod på det lækreste frugtspyd stegt på grill med tilhørende chokoladeis m. stykker af banancupcake, så passede det mig endnu bedre, at den lige kunne stå og smelte lidt imens, da jeg faktisk bedst kan lide is, når det er lettere smeltet og har nået en lidt softice-ish konsistens - UHM!)  

Og da sådan en dessert så pludselig ikke er super køn at se på længere, så var det også som om, at et billede af denne blev glemt, men jeg er sikker på, at I sagtens kan stilles tilfreds med beskrivelsen heraf og hvis ikke, så er der masser af billeder af finde hos både Line, Sabina og Camilla selv.

Alt i alt var det en super hyggelig eftermiddag, og det lod da også til, at mænderne synes det var en smule skægt, lige at få hilst på hinanden. Det lød sådan, for munden stod i hvert fald ikke stille, og at der så også var både Champions League og Kessler kamp igår, var da også en god anledning til en god omgang sports snak ;)

4 kommentarer:

 1. Jeg synes du er lækker (Jeg kan drikke 100 bajere!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, hvem mon du er? :) Det skal vel ikke meldes for spam? ;)

   Slet
 2. Haha sikke en kommentar øverst oppe! :)

  Men hvor lyder det til at I har haft nogle gode timer sammen. Og jeg ville vist også til enhver tid droppe frygten for smittefare og sidde med en skøn lille dreng/pige :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg har vist fået mig en lille beundre der ;) en meget tørstig en af slagsen ;)

   Du kan tro vi havde en dejlig eftermiddag sammen, og ja - den blev ikke just dårligere af, at lille Victor var i blandt os :) Han var godt nok væk et par gange, for den stakkels sygdomsramte bebs, kunne jo ikke holde sig vågen alt for lang tid af gange, men når han så endelig var vågen, så var mine øjne også over ham i satlige minutter ;) Han er sååå sød - syg eller rask, så er han bare for vakker ;)

   Slet