onsdag den 20. juni 2012

Dansklærer.dk

- og en længe ventet sommerferie


Og den skal nydes fuldt ud nu, for min krop og hjerne har arbejdet på højtryk de sidste mange uger, og nu kan den ikke mere. Det skal den heldigvis heller ikke, for nu er jeg dansklærer, og med et okay resultat.

Jeg siger ikke, at det på nogen måde var et dårligt resultat jeg afsluttede med, men jeg ville dog ønske, at det gik en lille smule bedre til den mundtlige eksamen idag. Jeg er blevet dansklærer med et 7-tal i mundtlig og et dejligt 10-tal i skriftlig. Den skriftlige karakter er jeg vanvittig glad for, for den følte jeg virkelig var gået af h....... til, men det viste sig at være helt forkert - og heldigvis for det. Alligevel er jeg dog en smule skuffet over min præstation til den mundtlige eksamen idag, og nok bare skuffet over at jeg ikke kunne gøre det bedre, end jeg gjorde, men det har jeg heldigvis kun mig selv at bebrejde.

Nu skal det hele bare lige fordøjes, og så skal jeg nok komme "ovenpå" igen. Det bliver helt sikkert endnu bedre, når resten af holdet har været oppe på fredag, hvorefter den så står på afslutningsfest og masser af fejring. Og nåeh ja, så skal jeg også lige et smut til frisør i morgen, så det hjælper nok også en smule på det hele med lidt selvforkælelse :)

36 kommentarer:

 1. Stort tillykke med veloverstået eksamen - glæd dig over den status! Det er mange års hårdt arbejde. Skidt med et 7 tal, selv om det skuffer dig lige nu. Jeg LOVER dig at om meget kort tid er det glemt at både dig og særligt alle andre, og det får INGEN betydning for din arbejdsmæssige fremtid. Jeg husker sagtens følelsen, men kan se tilbage og vide, at den slags ikke har haft betydning for mit arbejdsliv. Hvis det trøster altså .... kh Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaaaak for det :) Jamen jeg er også glad for status og sommerferien ;) og ja, du har ret - jeg har nemlig glemt det igen om lidt, og også derfor skriver jeg, at jeg nok bare lige skal fordøje den først :) Det skal nok blive en god sommer ;) Jeg håber du har ret, for man vil jo bare gerne sikre sig alle tænkelige muligheder for, at få sig et job, når man en gang om to år kommer ud som endelig folkeskolelærer ;) Det er jo ikke ligefrem fordi de jobs hænger på træerne for tiden :)

   Slet
 2. STORT tillykke med det flotte 7tal! Det er 1000 gange bedre end 00 eller 02! :D

  Jeg fik også 7 til min mundtlige eksamen!

  Og stort tillykke med du er færdig med din uddannelse! Jeg er virkelig misundelig!

  Held og lykke med jobsøgning - eller hvad du nu end vil lave det næste stykke tid?

  Jeg synes i skal fejre det derhjemme, og hold en hyggelig tøsemiddag, fordi du skal da fejre du er blevet færdig! Det er trodsalt det vigtigste :D

  Du må meget gerne snart fortælle om dine fremtidsplaner, hvis du har sådan nogle? :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :) Og ja, du har helt ret :) 7 er en god karakter og er jo over middel, men ja - når man har lidt højere forventning til sig selv, så kan man jo ikke andet end at blive lidt skuffet.

   Altså jeg er jo ikke færdig med min uddannelse, for jeg har jo 2 år igen :) Jeg er dog færdig med danskdelen, og kan derfor kalde mig for dansklærer. De sidste to år skal jo bruges på to ekstra fag, så helt færdig er jeg endnu ikke ;)

   Slet
 3. Nåååeh okay - Sorry :D

  Hvilke 2 fag skal du så videre i ? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal du skam ikke undskylde ;) Det kunne du jo ikke vide, for det er også en underlig måde, det er gjort på, synes jeg, for efter min vurdering burde man have sit "store" fag i alle 4 år, men sådan er det ikke skruet sammen :) Jeg skal have tysk og hjemkundsskab som de sidste :)

   Slet
  2. Fedt!
   Og det er så de fag du skal undervise i ? :-)

   Slet
 4. Tillykke med titlen. Det er fedt at være lærer, så glæd dig! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Katrine :) Jeg glæder mig også virkelig meget til jeg er helt færdig :) Så håber jeg bare der er job at finde, når den tid kommer ;)

   Slet
  2. Der er job til dygtige lærere ;-) så jeg er sikker på, du går under den kategori!

   Slet
  3. Taaak Katrine :) HVor er du sød :)

   Slet
 5. Tillykke med titlen! Og modigt valg mht hjemkundskab - kan godt huske hvor kaotisk madlavningen var, dengang man gik i 6.-7. klasse :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Taak søde :) Haha, oooh yes - jeg tager udfordringen op. Jeg satser selvfølgelig på at få alle de artige og nemme elever, ikke? :D

   Slet
 6. Kæmpe tillykke! Ej hvor må det være en lettelse det er overstået for nu, og fine karakterer synes jeg! Du skal da være super stolt og glæde dig til at fejre dig selv og hinanden på fredag! Igen mange lykønskningers herfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Taak, tak, tak :) Det er en super lettelse, men jeg kan godt mærke at dagen lige skal bundfældes sig helt :) Jeg glæder mig til gengæld super meget til fredag. Så skal det fejres og nydes :)

   Slet
 7. Tillykke med de super fine karakterer! Det er altid en svær fornemmelse når man er færdig og egentlig havde forventet mere af sig selv. Men altså - det er super flotte karakterer. Du er færdig og kan nu nyde sommeren! Stort tillykke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Taak søde Bianca :) Og ja, det er ikke nemt, når man havde håbet en smule mere af ig selv, men sådan er det jo desværre med eksamen - det er med at ramme den rigtige dag :)

   Jaa, nu er jeg halvvejs, og det gode vejr er kommet. HAPS! Jeg kan mærke det bliver en god sommer ;)

   Slet
 8. Tillykke! :-) Jeg sagde det jo med den skriftlige, jeg havde også en lunken fornemmelse sidste år og fik 10, det er bare fordi du stiller høje krav til dig selv, og det er jo kun godt :-)

  Nyd det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaa, du havde ret Trine :) Det er virkelig rart med sådan en overraskelse :) Og ja, høje krav er godt, men endnu bedre når det så også går godt ;)

   Slet
 9. Tillykke med de fine karakterer! Især den skriftlige, fordi du jo havde været så nervøs omkring den :)
  Det bliver dejligt med ferie og fejring!

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak søde Bitten :) Ja jeg havde godtnok frygtet den skriftlige, og det viste sig jo så at være uden grund, så det er bestemt en dejlig følelse :) Uuf ja, ferie og fejring skal der blive en del af den nærmeste tid. Jeg glææææder mig :)

   Slet
 10. Tillykke med den (vel)overståede eksamen :o) Det er desværre altid lidt træls hvis ens egne forventninger ligger lidt for højt, men der vil aldrig være en sjæl der vil være opmærksom på det udover dig selv!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Ja, men når man er lidt kavt indrettet, og altid forventer en smule mere af sig selv, så kan det kun gå den vej :) Men nej, du har ret, og efter på fredag har jeg nok også glemt alt om det igen ;)

   Slet
 11. Åhr tillykke Kristine :) i jeg tænke på jer i går på jeres eksamensdag! Puuuh :)

  SvarSlet
 12. Taark Line <3 Jaaa, dejlig du sendte os nogle gode vibrationer, det var nødvendigt ;) Vi klarede det, og nu er der ferie :) JUBIII!

  SvarSlet
 13. Fedt for dig Kristine :-) Stort tillykke. det må være dejligt at gå på sommerferie med så fine karakter. Håber du får en lækker dag i morgen med frisør og fejring

  - Lærke :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er SÅ dejligt, og tak :) Jeg har nydt min dag hos frisøren i fulde drag og glæder mig vanvittigt til i morgen, hvor det hele skal fejres :)

   Slet
 14. Stort tillykke med eksamen.
  Kan godt forstå, at du har fået gode skriftlige karakterer, for der er vel en grund til at så mange følger dig herinde :0)
  MEN.... et 7-tal er da heller ikke så dårligt... måske du tænker på det som den gamle karakterskale og ikke som den nye. Det er da rigtigt, rigtigt fint!
  Rigtig god ferie! - Vi satser også på den danske sommer i år - håber den kommer lige pludselig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaaak skal du bare have :) iiih hvor er du bare sød :) Jeg håber i hvert fald, at folk er her på baggrund af det jeg skriver, men også på grund af opskrifterne ikke mindst ;) Dejligt du kan lide hvad jeg skriver :)

   Nej, en 7'er er rigtig fint, for det er jo over middel, men når man selv har lidt højere forventninger til sig selv, så er det nemt at blive skuffet ;) Jeg er dog yderst tilfreds når jeg tænker mere og mere over det, så nu kan den sommer bare komme ;)

   Slet
 15. Tillykke! :D
  Og så kan dig og Peter holde velfortjent sommerferie nu! :D (jeg skal desværre først op på onsdag, så der går lidt tid endnu)..
  Og jeg synes altså din karakter er skide godt klaret - og du bliver en brand god dansklærer - det er jeg ikke i tvivl om! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak søde Anne :) Hvor er du altså god. Jeg håber jeg bliver en god dansklærer i hvert fald. Det er mit mål ;) Uuuh det bliver godt for dig efter onsdag så søde. Se du blot frem til det, for selvom jeg kun har haft ferie i en dag, så er det allerede ret fantastisk :)

   TAK! Jeg bliver da også mere og mere tilfreds, jo længere det kommer på afstand og jo mere ferie og godt vejr der kommer ;)

   Slet
 16. Stort tillykke med det flotte resultat! Det må være skønt med en god lang sommerferie, selvom du nok skal et par gange ind i biksen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Taak søde Malene :) Du kan tro jeg har set frem til den her ferie i meget lang tid, men ja - du har ret. Jeg skal da lige ind i biksen i ny og næ ;)

   Slet