torsdag den 21. juni 2012

Youghurt m. rabarberkompot

- en sød start på dagen


For i den travle eksamenstid, som jo har hersket over hjemmet her de sidste par uger, ja så har der hverken været tid, overskud eller fantasi til lækre og lange morgenanretninger, så derfor er det altid godt at have lidt "på lager" til en presset situation.

Det havde jeg heldigvis til denne nemme og hurtige morgenmad, nemlig min ultra lækre rabarberkompot, som jeg fik bakset sammen her den anden dag. Den blev nemlig dumpet ned i en omgang natural yoghurt, hvor lidt ISIS ChokoCrunch også var tilsat, og jeg kan absolut anbefale at bruge kompotten sådan her, for det er virkelig sødt, friskt og lækkert.

Da min portion af rabarberkompot ikke var så stor, så betyder det, at det meget snart er brugt op. Heldigvis har jeg en meget betænksom veninde, som havde købt mig et bundt rabarber i en lille bod, som hun var kommet fordi en dag, hun havde været ude at løbe. Hvor sødt er det ikke lige? De er nu på frost, og venter nu på en kærkommen lejlighed til at blive udnyttet på bedste vis. Uhm. Sommerens frugt og grønt er bare det bedste :)Nu er eksamensræset heldigvis slut for i år, og så skal sommeren nydes i fulde drag :) Jeg glæder mig allerede til den danske sommer, som forhåbentlig viser sig fra sin bedste side, da Peter og jeg ikke skal på sommerferie i år, men vælger at nyde sommeren under de danske himmelstrøg :)

Og sommerferien skal idag skydes igang med en god og selvforkælende tur hos frisøren, hvor den står på både farvning og klipning. Uuuf jeg glæder mig.

8 kommentarer:

 1. Både den lækre morgenmad (jeg æææælsker jo rabarber) og en tur til frisøren ville vist gøre mig godt i dag!
  Nyd den første af mange dejlige feriedage :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhm, jeg glæder mig også temmelig meget :) Der er bare ren luksus over et frisøbesøg, og jeg vil nyde det fuldt ud :) Håber du nyder din første rigtige feriedag OG første rigtige dag som hjemmegende husmor ;) HURRAAA! <3

   Slet
 2. Uhm, rabarberkompot er det rene guld :) Det smager også skønt at vende kompotten i flødeskum og grofthakket hvid chokolade. Det er en super nem dessert, som er nem at bikse sammen til uventede gæster :) Og tillykke med sommerferien, og at du nu kan kalde dig dansklærer, godt gået!

  SvarSlet
  Svar
  1. Orv ja, det lyder da vildt lækkert med sådan en dessert? Både frisk og sød på en gang, og så at den er nem? SMART! :)
   Taaak for det. Det er virkelig skønt, men også meget mærkeligt, at jeg ikke skal have dansk på sem. mere, og at man efter to år bare kan kalde sig dansklærer. Well, der er to år endnu, dog med andre fag på programmet, men hvor er det skønt at mærke, at man er på rette vej ;)

   Slet
 3. Man bliver helt sulten af dine lækre billeder, så man må bare i gang selv :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uuuh, godt de har den virkning :) HEhe ja, se af at komme igang - det betaler sig ;)

   Slet
 4. Uhmm.. det her skal jeg bare lave, for jeg har netop fået et stort bundt friske rabarber fra min veninde! Glæder mig til morgenmaden...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ejh hvor lækkert Gitte :) Glæd dig, for det er faaantastisk og kan peppe selv den kedeligste yoghurt eller pandekage op ;)

   Slet