tirsdag den 5. juni 2012

Fars Dag

- og Chillum var tidligt oppe


Hun havde nemlig været tidligt oppe for at dække det lækreste morgenbord og havde for nogle dage siden købt en lille gave til faren sin. Og som om det ikke skulle være nok, så blev han tilmed vækket med en masse kærlige og dejlige hundekysser, alt imens jeg var ude for at aflevere min psykologiopgave.

Jaja, der er sørme en bimse der har styr på sagerne herhjemme, og som lige ved hvad vi "forældre" vil have :) Her hentyder jeg selvfølgelig til "Mors Dag", hvor jeg jo blev forkælet med mit elskede fotostudie, som jo ramte helt plet. Sikke da en intelligent og dejlig hund vi har os. Hvor har vi været heldige ;)

Skal du hjem og hygge om din far idag? :)

8 kommentarer:

 1. Ja så betænksomme er vores katte ikke en gang :(

  Må vi ikke vide, hvad der var i gaven? :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er simpelthen for dårligt, hva Biitten? :) Jooo da, selvom det nu ikke var noget fancy, men såmænd bare en ansigtscreme, som han lige stod og manglede :)

   Chillum havde jo brugt alle pengene på fotodstudiet til mors dag, så hun måtte spare i denne omgang :)

   Slet
 2. Nej, det skal jeg ikke... det bliver først på søndag. Vi har dog lidt det problem i min familie, at min mor har fødselsdag i dag, og det giver jo lidt interesse-konflikt - i hvert fald for min far ;o)

  Herhjemme fejrer vi til gengæld fars dag på allerbedste vis, junior har både arrangeret gaver, brunch, og lækker aftensmad ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, det kan jeg da godt se er lidt af et problem. De må bare have ligeså meget opmærksomhed begge to så ;)

   Orh hvor lækkert. Det er det jeg siger - Junior er altså klogere og mere fremmelig end i lige går og tror - også selvom han endnu ikke er så gammel :)

   Slet
 3. Hvor betænksomt, dejlig hund. Vores var også på farten og shoppe lidt til Kanonkongen. Held og lykke med afleveringen, ha en dejlig dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Iiih hvor fint :) Det er ikke dumt, når dyrene klarer det hele selv ;) Tak for det - den er afleveret, så nu er der ikke mere at gøre, andet end at krydse fingre og vente spændt på et foorhåbentlig ok resultat. Hav en skøn dag :)

   Slet
 4. Min hund havde også sørget for blomster til mors dag og har dermed brugt alle sine lommepenge på blomster til mig. :) så det er heldigt at morsdag kommer før fars.
  Nogen vil måske mene det er skørt men pyt jeg fik den flotteste buket så jeg er godt tilfreds.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan :-) Nej jeg synes ikke det er skørt :-) de kære små er jo vores "børn", og forkælelse er jo aldrig dårligt ;-)

   Slet