torsdag den 21. juni 2012

Grillkylling på rotisserie

-  eller roterende spyd om man vil


For efter at både Peter og jeg nu har sommerferie, så skal det i den grad fejres, og da vi ikke lige havde kræfter eller oveskud til at fejre det igår, selvom det jo egentlig var der vi fik sommerferie, så blev vi enige om at gøre det idag istedet. Det kunne nærmest heller ikke passe bedre, for vejret har jo været mere end perfekt idag, og netop derfor faldt valget også på en omgang grillning, men ikke en helt almindelig grillning for vi skulle nemlig afprøve Peters rotisserie for første gang.

Vi valgte at starte blidt ud og prøve med en hel grillkylling, og den blev intet mindre end fantastisk. Som tilbehør til kyllingen fik vi bare en omgang fritter (det blev købefritter i denne omgang, da der ikke er andet end nye kartofler at finde i butikkerne, og de er bare ikke fantastiske til at lave fritter ud af) og en let salat.Og guuuud hvor er jeg glad for det rotisserie, og jeg er allerede nu overbevist om, at det får lov at arbejde på højtryk hele sommeren igennem.

Grillkyllingen var BBQ marineret og købt i Bilka, så på den måde var det nu også en lidt nem omgang, meeen man kan jo selvfølgelig selv marinere den, hvis man ikke er ligeså doven som Peter og jeg er lige for tiden :) Miss Chicken fik 1 time og 45 minutter i alt (gasgrill), hvor 1½ time var ved indirekte varme og de sidste 15 min. var ved direkte varme for at få skindet sprødt.

Uhhhhm. ja billederne taler jo næste for sig selv: FINGER LICKIN' GOOD siger jeg bare :) og lige om lidt står den altså på is. Jeg tror vi ender med at køre et smut ind til byen og guffe os en paradis is, for det har vi sørme fortjent ;) HAPS! 

12 kommentarer:

 1. Sååå det invitere du os også til Kristine ;) den nye gadget skal jo testes grundigt + at jeg elsker nyt dims! Det ser super lækkert ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan tro I nok skal blive inviteret på afprøvning af grill-gadgets, for sådan en kylling der er bare lige i skabet ;) YUM!

   Slet
 2. Orv al den gode mad! Selvfølgelig har I fortjent alt den hyggeluksus ovenpå al den ræs og eksamen! Super cool gadget med de rotisserie, vi var overvejet den, mums finger lickin' good det er hvad vi kan li, den må vi da eje! Rigtig dejlig aften til jer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Oooh yes, men der er så også lige en halv grillkylling tilbage, som Peter kan nyde i morgen aften, hvor jeg jo skal feste med mine studiekammerater, så mad var der i hvert fald nok af ;)

   Jeg kan varmt anbefale rotisseriet, det er virkelig uundværligt ige pludselig :)

   God aften til jer også :)

   Slet
 3. For hulan det ser godt ud Kristine! Selvom jeg lige har spist en omgang tortilla wraps så kunne jeg snildt lige få plads til sådan et lækkert lår også ;) og tillykke med at i nu har sommerferie begge to :) Håber i får en rigtig god sommer og at vi kan læse om det herinde også ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også virkelig lækkert Agnethe :) Haha, lårene var også de bedste, uhm jeg elsker det :) Tak for det - vi er allerede i fuld gang med at nyde det, og du kan tro i nok skal høre om alt fra min sommer :) Jeg kan jo ikke lade være med at indvie jer alle sammen i mi liv ;)

   Slet
 4. Hold nu op, hvor ser det godt ud. Jeg har desværre ikke sådan en dreje-dims, men jeg må se at finde en måde at overtale kæresten (vi skal vist også have en større gasgrill så) :-D

  Kh
  Birthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var også fantastisk, ja faktisk er det den bedste kyllling jeg har fået. MUMS! haha, oooh yes - du må lige have overtalt gemalen til at få fornyet grill-sættet ;)

   Slet
 5. Den kylling ser jo vanvittig god ud ;-)!

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det var lige hvad den var! Intet mindre end fantastisk. YUM!

   Slet
 6. Jeg er i tvivl om låget skal være lukket

  SvarSlet