lørdag den 2. juni 2012

Is Med Hjertet

- og helt ind til benet


For den søde Line var så elskværdig, at invitere mafiaen på isbar her til aften. Det skal nemlig ikke være nogen hemmelighed, at Line er en ørn til at lave is, og at hun så også er så venlig at dele ud af det, ja det klager vi bestemt ikke over :)

Udover at det lækre is-tilbud fristede ret så meget, så fristede selskabet nu også en hel del, for ikke at tale om at komme lidt væk fra lejlighed, computer og opgaveskrivningen, som efterhånden er ved at hænge mig ret meget ud af halsen. Det var derfor perfekt timet med et lille pusterum, så sidste etape af opgaven nu kan skrives med fornyet energi, inden den på tirsdag skal afleveres.


Meeeen det kan da også være, at der skal kastes et lille blik på opgaven inden jeg falder helt til ro, for med maven fuld af både is og rigelige mængder kaffe, ja så sover jeg vist ikke lige foreløbig :)

Nå men tilbage til isen, som jo egentlig er dette indlægs højdepunkt. Vi blev nemlig budt på hele to slags is hjemme hos Line. Den første var en "key lime is" med knust digestive og chokoladestykker i - en super lækker og frisk is. Den anden is var en  "jeg kan ikke huske navnet, da det var et meget spøjst navn" is, som bestod af den lækreste og mest crispy poppede honning-karamel masse, som var knust ud over og blandet i den dejligste og vanvittige cremede vanilleis - oooohj nøjh nøjh den var god.

Som prikken over I'et fik Bitten og jeg selvfølgelig vores elskede kaffe :) Det var godt Daniel var hjemme, så han kunne være en del af kaffeklubben og brygge os en spandfuld god kaffe ;)

Ud over al isen, så fik vi faktisk også chokolade, nemlig den chokolade jeg var så heldig at vinde inde hos Birthe. Den havde jeg taget med, fordi jeg absolut måtte dele oplevelsen af, at spise SÅ dyr en plade chokolade sammen med de dejlige damer :) Men mere om den en anden dag, for den fortjener altså et indlæg for sig selv :)

4 kommentarer:

 1. Tak for det skønne besøg ;) det er hokey-pokey is! I er altid velkommen til at komme forbi til is.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak fordi vi måtte komme søde Line - det var SÅÅÅ hyggeligt (som altid) Åååh ja, hokey-pokey ja! Haha, jeg prøvede at google det ene og det andet. Var både omkring hoky-moky, poky-noky og jeg ved ikke hvad :D og sjovt nok var der intet resultat at finde. Haha. UHM!, men lækkert var det - uanset navn ;)

   Uuuh - det var noget af et tilbud ;) Det ved du jeg husker ;)

   Slet
 2. hov!! hvad er nu det!? hvorfor hedder jeg der ovenfor? ork det hele driller bare i dag ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det undrede jeg mig også over og tænkte "hmmm. nu vil hun være "anonym" og uden billede" :D Haha

   Slet