onsdag den 13. juni 2012

KAMPKLAR

- også selvom man er hund


For herhjemme går vi ALDRIG ned på udstyr, hvad enten det er Peter, mig eller Chillum :) For da jeg den anden dag faldt over denne fine charmeklud i FAKTA til en flad 20'er, så var der ingen tvivl om, at den skulle med hjem ;) Især da efter, at DK jo vandt deres første kamp :)

Og som I kan se, så har Chillum stadig en rest tilbage af de berygtede "stativer", og da hun var til kontrolrøntgen i mandags, så var vi så heldige, at vores kære dyrlæge bandt de små fusser ind i rød bandage, så hele outfittet nu matcher 100 % :) Det kan man da kalde en gennemført EM-hund, hva? :)

Men Chillum og Peter må se fodboldkampen uden mig, for jeg er inviteret til en bid mad og lidt "eksamens-afkobling" sammen med kvindfolket fra studiet. Vi skal selvfølgelig også se kampen (og vi kan nok heller ikke komme helt uden om, at snakke en smule eksamen alligevel), men det bliver helt uden mænd ;) Jeg har fået opsnuset, at vi skal have "pulled pork", så det passer jo perfekt ind i den danske "comfort food" ånd, der i aften kommer til at herske over Camillas hyggelige lejlighed :) Gud hvor jeg glæder mig.

Skal I se fodboldkamp i aften, og i så fald hvor, hvordan og med hvem? :)

12 kommentarer:

 1. Jeg kommer altid i så godt humør af at læse din blog. Du virker altid så glad og positiv :-D det er jo bare herligt!
  Håber i studietøser får en hyggelig aften med lækker mad og fodbold.

  Hilsen Lærke skall :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ejh hvor er det bare skønt at høre Lærke :) Det glæder mig rigtig meget, men jeg synes nu også at jeg for det meste prøver at være glad og positiv ;) Lige med undtagelse af min eksamenssituation pt. Haaha :)


   Vi havde en super hyggelig aften, med både alm. tøsesnak, meeen også ed en del eksamenssnak :) det skal jo til ;)

   Slet
 2. Jeg skal absolut ikke se fodbold, da jeg er en "fodbold-hader" over alle bjerge! :-)

  Så det er noget manden får lov til at have helt for sig selv den aften, sammen med alle hans gutter.. :-)

  Nææ, jeg skal skam stjæle dine opskrifter, og bage og sørger for at manden'min, for noget madpakke med i morgen, når han rejser til Århus for at tage på North side festival med drengene, og ellers skal jeg bare slappe af :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jamen så er det jo så nemt ;) og det er nu heller ikke dumt, at bruge sin aften på at søge på opskrifter og lave køkken-hygge ;) Håber du får sendt gemalen godt afsted på fesstival ;)

   Slet
 3. Men ingen tvivl om at min "engang kommende" chier, også skal udstyres med fodboldtøj, når engang det er. ;-)

  Din hund er nu sød at se på :D

  Er det også en chihuahua?

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig skal de da det ;) Fodboldtøj er sødt på alt og alle, og ikke kun menneskebørn ;) haha.

   Jaaa hun er dejlig, og ikke kun at se på, men også i virkeligheden ;) Ja der er hun faktisk mere sød ;) Nej for pokker, hun er en dværgpinscher med STORT D :)

   Slet
 4. Årh, en lille roliganhund :-)

  2-2, puha det er spændende! Her bliver der spist pizza og nydt en kold Faxe Kondi til, ikke værst!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaaa, men bestemte hun selv, så var hun en hooligan-hund, for hun tror selv hun er ret så stor og farlig ;)

   Ja det var jo en super spændende kamp, liiige indtil portugal så kommer foran 3-2. Men fy for en afbrænder Ronaldo laver sig. Den sover han nok ikke super godt på i nat. :)

   Slet
 5. Hvor er bimsen fint klædt på! :) Her gemmer Kenzo sig under sofabordet og hepper ikke ligefrem på tv'et :)
  Her har kampen bare kørt i baggrunden, mens jeg har hyggesnakket med Sømanden ude på vandet og vendt verdenssituationen med en veninde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaa, hun var bare klar i hvert fald :) Haha, nej det lyder ikke til at han ligefrem er så begejstret, men okay - Chillum så vist heller ikke voldomt meget af kampen, hvis jeg kender hende ret ;)

   Dejligt du kunne få snakket lidt med sømaanden, OG ikke mindst lige at få vendt verdenssituationen imens fodbolden kørte. Der er nu ikke noget bedre end multitarsking i sådan en situation :D

   Slet
 6. Niks. For det første var jeg til træning, og for det andet har vi ikke fjernsyn :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ååååh ja, det glemmer jeg altså lige af og til :) Well, det er måske også bedre at træne selv, istedet for bare at kigge på, at andre gør det i flimmerkassen ;)

   Slet