torsdag den 28. juni 2012

Morgen Luksus

- og en god bund er lagt


Hvilket naturligvis er nødvendigt, når man jobber den så meget, som jeg gør i disse dage, og jeg gør det glædeligt :) Min dejlige chef er nemlig ret presset for tiden, og det skal vi have bugt med. Derfor har jeg tilbudt at træde lidt ekstra til disse dage.

Egentlig var det kun meningen at den stod på arbejde onsdag og torsdag denne uge, men da der var status tirsdag og en kærkommen søndagsvagt på søndag, så napper jeg da lige dem med også :) Faktisk skulle jeg også først møde kl. 15.00 idag, men da den kære bosse har rigeligt at se til inden hendes ferie i næste uge, så tilbød jeg at komme ind fra morgenstunden af idag.

Det betyder derfor, at jeg tager mig en hel vagt idag, fra åben til luk, hvilket bare gør fridagen i morgen og lørdag endnu mere fortjent og meget nemmere at nyde fuldt ud ;) Her til morgen skulle der dog en god portion energi til (i form af yoghurt m. friske blåbær, jordbær og vaniljesyltede ferskner), for jeg kan sagtens mærke, at jeg endnu ikke helt er inde i "butiksrytmen" endnu, for ikke at tale om mine fødder, som virkelig hader mig efter en hel dag på gulvet :)

Well well, der kommer money in the bank, og vigtigst af alt, så kommer der forhåbentlig også en "ikke-stresset" bosse ud af det, som kan nyde sin ferie i ro og mag i næste uge. Det er i hvert fald mit vigtigste mål med dagen idag :)

4 kommentarer:

 1. Dejlig indbydende morgenmad, dejligt med alle frugterne. Du må da vist være månedens medarbejder, hvor er det sødt af dig. Håber du får en god vagt og det ikke blir for hårdt!

  SvarSlet
  Svar
  1. iiih, hvor er du sød! Vi må håbe chefen er enig, når hun fra og med i morgen kan gå på en velfortjent sommerferie, med ro i sindet ;)

   Slet
 2. Ser rigtig lækkert ud! Og ja, må også stemme i og sige godt arbejde! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dte var det også, kan du tro :) Taaak for det :)

   Slet