fredag den 8. juni 2012

Yelllow Morning

- men bestemt ikke pga. solen


For når man tager et kig ud af vinduet, så er det bestemt ikke solen der ryder det danske himmelbillede - og øv for det. Min søster har nemlig fødselsdag idag, så solen burde stå så evigt højt på himlen, for jeg ved hun har været sød :) hun er jo trods alt min bette-søster :) Muhaha.

Well well, nu hvor jeg jo ikke kunne nyde morgensolens stråler, så måtte jeg jo nyde det næstbedste - nemlig en god kop kaffe (i min elskede "kaffekælling kop"), et blødkogt æg og hjemmelavet hvedeflútes - haps!

Dagen idag skal stå på lidt læsning, en bette tøjvask og et lille visit hjem til de gamle, og ikke mindst min bettesøs, som jo skal fejres lidt på dagen, selvom hun også skal fejres på søndag, hvor både min mor og søster har slået fødselsdagsfesten sammen, da min mor fylder år på søndag. Ja der er ikke mage dage imellem de to fødselsdage, men det gør mig bestemt ikke noget, for jeg elsker fødselsdage, familiehyggen, at give gaver og ikke mindst den hyggelige stemning der er på sådanne mærkedage.

Hvad skal din fredag gå med? :)

4 kommentarer:

 1. Ej hvor hyggeligt! Super dejligt billede. Er vildt bagefter med alle de huslige ting, men skal i hvert fald have fat i noget varm kakao, de regnvejr er lidt nedtrykkende. Ha en dejlig weekend med masser af fødselsdage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Pyha ja, jamen jeg kender det alt for godt, og når man føst er bagefter, så er det som om, at man ikke rigtig kan få sig taget sammen til at komme i sving.

   Mht. vejret og kakao, så kan man på mange måder sige, at det ikke er godt at der regner, når man har fødselsdag, som min søs har det idag, men på den anden sid så er der blot endnu mere grobund for en god omgang kakao, så det var da hvad vi fik :) Der er nu alligevel noget hyggeligt over det regnvejr :)

   Tak for det, og du må have en fabelagtig weekend også :)

   Slet
 2. En Yellow Submarine ville være meget anvendelig i dette vejr..

  og tillykke! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, oooh yes - virkelig anvendelig :)
   Taaak, hun blev fejret på bedste vis i eftermiddag, og skal igen på søndag ;)

   Slet