onsdag den 4. juli 2012

Mafia Møde

- men selvfølgelig den gode af slagsen ;)


For sådanne møder skal man huske at lave i ny og næ, og især når man som Line, Sabina, Bitten, Camilla og jeg, har mange gode ting tilfælles, og kommer rigtig godt ud af det med hinanden.

I hvert fald havde Sabina inviteret på lidt aftenskaffe igår, og som altid var det jo skæppe skønt og virkelig hyggeligt. Der var selvfølgelig disket op med både det ene og det andet, og om I kan se på billedet ovenover, så manglede der intet til kaffen :) Og nej - heller ikke kaffen manglede, for Sabina sørger skam for sine gæster, og derfor var der også kaffe til de to kaffekællinger, nemlig Bitten og jeg ;)

Men for at vende tilbage til det med, at der ikke mangler noget, når Sabina disker op, så taler billederne herunder vist også for sig selv, meeeeen derfor får i nu alligevel lige lidt beskrivelse heraf med på vejen :)
Sabina diskede nemlig op med alle mulige lækre sager. Der var et helt fad, fyldt til randen med både lakrids, jordbær, melon, vindruer og en lækker lille passionsfrugt macaron. Yummi altså - jeg siger jer den macaron var god - lækker, sprød, en smule sød med stadig lidt syrlig og frisk. Perfekt kombination. Og for det så ikke skulle være nok, så havde den gode Sabina også bakset en lækker og skæg "kage-ish-ting" sammen, nemlig et chokolade focccacia. Hvad siger I så? :) Det bestod af en tyk og blød bund hvori der var blandet både vindruer, skumfiduser og chokolade i, hvabehar? :)

Det var en lækkerhedsbombe uden lige, men hvilken himmelsk en af sin slags, for den blev ikke engang kvalm efter (læs: store) stykke nr. to, men fik derimod kun den søde tand til at hige efter endnu mere :) Den blev serveret lun og med kold vanillecreme til, uhm!

Til alle disse søde herligheden fik vi som tidligere nævnt kaffe, men også the og en lækker lækker limonade var at finde på det veldækkede bord - jaaaamen som hun altså kan trylle, og den chokolade foccacia kunne jeg godt lige nappe endnu et stykke af lige nu. HAPS! 

Alt i alt i fantastisk aften i godt selskab - SOM ALTID ;) og som altid er der jo bare hyggeligt og pænt hjemme hos Sabina, som altid har de fineste ting, både i form af porcelæn, servietter, pynt, nips, lys og hvad der ellers får hendes hjem til at stråle af ren og skær hyggelighed ! Jeg er fan :) Og nååeh ja, så hjælper Emma pigen jo også en hel del på det der med hyggeligheden, for man kan da ikke andet, end at elske den lille langhårede, vraltende, snøftende og virkelig kælende pruttehund :)

6 kommentarer:

 1. Hold nu op hvor ser det festligt ud og de dér macarons med passionen, de lyder himmelske og kage ser godt nok også lækkert. Vildt skøn, at I blev forkælet sådan!

  SvarSlet
  Svar
  1. De VAR himmelske, og det VAR virkelig hyggeligt og festligt :) Jaa, vi bliver altid forkælet, når vi er samlet, synes jeg - det er lige til at holde til :)

   Slet
 2. Taak for de søde ord Kristine:)
  Min computer døde sq efter igår, så der går nok lige lidt inden der kommer en opskrift på det brød, for jeg er ikke helt så gode venner med Kristians Mac når det kommer til overførsel af billeder:)
  Emma var (er) simpelthen så træt efter jeres besøg igår, for al den opmærksomhed er altså hårdt for sån en gammel dame. Hun har virkeligt snorket igennem i nat, haha..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det manglede da bare :) Det er nemt nok at skrive sandheden ;) Ja det ser jeg, og hvor er det da trist :( Håber du snart kommer elektronisk ovenpå på igen, for jeg er nok ikke den eneste er glæder sg til alle dine lækre opskrifter :)

   Slet
 3. Nøj hvor ser det lækkert ud!
  Hmm.. må altså til at opdrage veninderne. Jeg vil da også inviteres til sådanne lækkerier ;)
  Skønt billede du har fået dig forresten. Dejlig sommerfrisk pige :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja jeg må også nok sige, at dine veninder lige må oppe sig lidt på den front ;) Haha.

   Taaak søde. Ja nu hjælper det også på min lysningsprocess med håret, at sommeren kigger lidt frem fra sit skjul :)

   Slet