mandag den 2. juli 2012

Piiiiip Pip

- er hvad det bliver til idag


Og ja, jeg ved godt at bloggen står lidt i stampe pt, men jeg har simpelthen arbejdet og arbejdet de sidste par dage, så der har simpelthen ikke været tid til at få noget for hånden, og den står selvfølgelig også på arbejde idag. Jeg håber dog, at der kommer til at ske lidt de næste par dage, for der har jeg heldigvis fri og tid til at hygge om bloggen og jer :) Mine fridage skal gå med afslapning og tøsehygge, for bette'søs kigger nemlig forbi i aften og overnatter til i morgen, hvor vi skal ind til byen og forkæle os selv lidt ;)

Uiiih jeg glæder mig, og beder til, at dagen idag må flyve afsted i en vældig fart, så mine kommende fridage med søsterhygge kan skydes igang :)

Har du fået ferie? :)

6 kommentarer:

 1. JEP! Jeg har også ferie, og jeg skal faktisk også være sammen med min babysis idag! Hun bliver 21 år, så vi skal ud og spise sushi i aften.. det glæder jeg mig rigtig meget til! :D

  DU må have en god dag med din søster! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor skønt og tillykke med hende :-) Jeg håber i får jer en fantastisk aften :-)

   Slet
 2. Det var heldigt, at du ikke fik noget "for" hånden, for den kan du da ikke undvære. Det var ærgerligt, at du ikke fik noget FRA hånden= fik lavet noget!
  Elsebeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, nej Elsebeth. Der hvor jeg kommer fra, hedder det altså "at få noget for hånden", når man ikke får/får lavet noget.

   Slet
 3. Jeg er født i Nordjylland, kun 5 km fra, hvor du bor, og har levet mange år i Aalborg. Det har jeg aldrig hørt før, hverken nord eller syd for fjorden. Jeg ved dog, at i Københavnstrup fryser de OM fingrene!
  Elsebeth

  SvarSlet
  Svar
  1. jow jow, men jeg kommer heller ikke fra Aalborg ;)

   Slet