lørdag den 28. juli 2012

Tapas Party vol. 2

- og opskrifter på hovedretterne

Og ja, jeg ved godt, at bloggen har stået helt og aldeles stille de sidsate dage, men jeg har ganske enkelt bare holdt helt fri, nydt solen og bare daset - det trængte kroppen virkelig til :) Derfor skal I naturligvis ikke snydes for de lovede opskrifter på hoveretterne fra sidste weekends tapas party, selvom de allerede er at finde hos de andre piger :)

Well, som lovet får I dem lige herinde også, og så kommer de lækre og yderst fine dessert tapas i et tredje indlæg en af de kommende dage :) Jaja, bedre sent end aldrig, ikke? :)

Alle navnene på opskrifterne som er lavet, som billedtekst til hvert billede er et link, som vil føre jer videre til selve opskriften - så det er bare med at klikke jer ind ;)

Quadritos m. røget skinke og mango mojo

Marinerede oste tapas

Tostaditos m. roasstbeef og escabeche

Quesadilla m. chorizo og cheddar

Fyldte cherry peppers m. serrano og koriander
Grøntsagsstave

Adobokylling

Syltede rødløg

Pumpkin seed & chili pesto

Lækker guacamole

Jordnødde og mango mojo

Jeg mangler desværre et par billeder, nemlig af de yderst delikate og meget lækre gratinerede jalapeño m. cheddar og bacon, samt den meget friske og en anelse anderledes salat - tostaditosalat m. vandmelon og knuste tostaditos.  De manglende billeder kan I finde hos de andre piger, men de kan naturligvis også findes på Santa Marias hjemmeside, hvor der tilmed er mange flere opskrifter, samt smuk og indbydende inspiration at hente :)

Alle retterne var vanvittig gode, men der var selvfølgelig et par favoritter imellem. Her var jeg srdeles vild med de gratinerede jalapeño, adobokyllingen (hvor krydderblandingen måske skal halveres, for de stærk'mad-forskrækkede) og quasadilla m. chorizo og cheddar. Mums :) Disse tre ting, er absolut tapasvarianter, som skal laves igen, og igen, og igen :)

4 kommentarer:

 1. Ej, hvor ser det godt ud, kæmpe arbejde med alle de retter. Adobokyllingen og pumpkin seed pestoen ser virkelig lækker ud! Takmforbilled inspirationennog ha en dejlig weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaa, det var et kæmpe arbejde, men det var det hele værd ;) Velbekom da ;) Dejligt det kunne inspirere lidt, selvom belysningen i lokalet ikke var helt så godt for billederne :)

   Hav en skøn weekend :)

   Slet
 2. Hvor dælen køber du Cherry peppers??
  Ser godt ud i øvrigt :)

  guldahl.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er santa marias produkter og de kan købes i de fleste større supermarkeder. Eks. føtex, bilka, kvickly mm. :)

   Slet