onsdag den 15. august 2012

En dejlig formiddag

- i royalt selskab


Sådan næsten da, for i formiddags var jeg jo på barselsbesøg hos den lille prinsesse Ingrid - datter af den dejlige Marie.

Og man skulle sådan set tro, at der med sådan en lille aktiv prinsesse, der trods alt har et stort sove og madhjerte, ikke var tid til andet end bøvseture, flaske-kogning, bleskift og barnevognsture i det dejlige solskin, men ak jo. Marie havde da lige (trods det faktum, at manden ikke har mere barsel go derfor er startet på arbejde igen) nybagte boller i ovnen da jeg kom - sikke en overskudsmor altså :) I LIKE!

Vi fik sludret en hel del, slubret en del kaffe (øøøh ja, endnu en kaffekælling har joinet kaffeklubben - man bliver åbenbart lidt mere voksen af at blive mor) og ikke mindst lullet og nussset en masse om det dejlige pigebarn, som naturligvis ikke ville sove, da der var gæster. Hun har nemlig allerede luret den - for man går jo glip af kager og diverse lækkerier, hvis man sover fra det hele ;) Meget kvik baby allerede :)

4 kommentarer:

 1. Orv hvor er hun lækker! Ja sikke et overskud med sådan en lille nyfødt, men det er man nok også nødt til at have. Super sød bette pus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaa, hun er bare SÅ dejlig. Marie gjorde det i hvert fald til ug - total overskudsmor, og nøjh hvor jeg gæder mig til, at det engang bliver mig :)

   Slet
 2. Hun indhenter pt det forsømte og sover på min mave med hovedet fuldt af morgenhår! Vi takker endnu engang for en dejlig formiddag - og for opfyldning af slikskabet ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, åååh hvor er det hyggeligt :) Morgenhård skal der altså være plads til ;)

   Det er sørme mig der takker - det var bare så dejligt at se jer igen :) Haha, ja ork ork - sukkerbeholdningen skal jo holdes vedlige ;)

   Slet