søndag den 23. september 2012

Efterårs Brunch

- til den dejligste mafia


For tidligere idag, havde jeg jo fornøjelsen af, at have den dejlige cupcakemafia på besøg, og det var skæppe skønt som altid. Det var også efterhånden på tide, at vi igen skulle ses, for efter at vores tur til Food Festival i Århus gik i vasken, ja så var der altså gået alt for lang tid siden, at vi sidst havde set hinanden. 

Det blev der heldigvis rettet op på idag, og de skulle denne gang have brunch, ganske enkelt bare for at prøve noget andet udover aftensmad, som vi jo oftest er samlet til. Det var en stor succes, og den lille Victor, som også var kommet med på damevisit, han udviste også stor glæde og tilfredsstillelse, af alle de glade og smilende tøse-blikke, som han blev overdynget med både før, under og efter mad-indtagelsen :) 

Da jeg ikke lige kunne bestemme mig for nogle få ting til bordet, så blev det i stedet til mange små efterårs betonede anretninger. Der var blandt andet øllebrød m. kold flødeskum og kanel på toppen, french toast m. et lidt syrligt indslag, scrambled eggs m. bacon og brunchpølser, hjemmebagt brød m. diverse slags pålæg - ost, spegepølse og serrano, samt lidt til den søde tand - chokoladepålæg fra sorgenfri :) 
Som afsluttende element fik vi en god solid efterårsmuffin til kaffen - nemlig en æblemuffin m. karamel glasur. Alt sammen skal i naturligvis nok få opskrifter på i løbet af de næste par dage, men for nu må i nøjes med lidt billeder af hele herligheden samlet (for ikke at tale om billedet af de fine lækkerier, som jeg blev forkælet med i form af værtindegaver) for lektierne kalder. 

Tak for en dejlig formidddag piwer :) Jeg er både træt og mæt, og det er vel et herligt tegn, lige undtagen den del med trætheden, som ikke er for smart, når lektierne kalder så højt, som de efterhånden gør :) 

10 kommentarer:

 1. Ork, hvor ser det godt ud - der er jo alt, hvad hjertet kan begære. Elsker brunch - konceptet hvor man både får skrammelæg, brie og frisk frugt i samme måltid. Og kaffe selvfølgelig <3

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaa, der er lidt af hvert, og nok til at mætte fire mand :) Wow jeg er stadig mæt ;) haha. Jeg elsker også det koncept, og herhjemme går det altså bare aldrig af mode :) BUM!

   Uf ja, kaffe er DØD nødvendigt :)

   Slet
 2. Lyder virkelig som en lækker start på søndagen. :)
  God fornøjelse med lektierne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det virkelig også - godt selskab og en god solid omgang morgenmad :) HAPS!

   Taaaak, jeg sidder satme stadig og kæmper med dem. Goosh det tysk der skal lige finde frem igen ;) haha.

   Slet
 3. Svar
  1. Det var det virkelig også :) Man burde få det til morgenmad hver morgen ;) hvis altså ikke det var en smule usundt ;) haha.

   Slet
 4. Tak for en hyggelig formiddag - håber ikke, at du har fundet for mange duplo-brikker og savl-pletter rundt omkring ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak for en skøn skøn formiddag. Det var SÅ dejligt at se jer igen. Haha, ooh no, slet ingen :) Og savlpletterne på gulvet (fra Victors "afslapnings scener"), ja dem har chillum trillet lidt rundt i lige siden hun kom hjem :) Det duftede nok dejligt af både mandler, brød, spegepølse, vindruer og øllebrød :) haha.

   Slet
 5. Tak for mad:) Min appetit har heller ikke været særligt stor her resten af dagen, for der blev fyldt godt op:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekom :) og tak for dejligt selskab :) Haha, nej, heller ikke min. Vi spiste rester til aftensmad, meeen det var ikke meget der kunne klemmes ned :) Mæthed er nu en dejlig ting :)

   Slet