søndag den 30. september 2012

Lyserød Lørdag 2012

- i hjertet af Aalborg


For akkurat som sidste år, hvor Cupcakemafiaen var at finde på Nytorv, ja så har du altså samme mulighed igen i år. Og ikke nok med at vi dejlige damer står klar parate til, at lange en masse cupcakes over disken til dig, så er vi jo altså også helt friske på en lille snak - så kom da lige forbi og hils på, og nap et par cupcakes med hjem til kaffen :) 

I år løber arrangement "Støt Brysterne" af stablen lørdag d. 6 oktober - altså på lørdag! Så sæt kryds i kalenderen, og kom ned og støt den gode sag sammen med os. Vi er at finde på Nytorv fra kl. 10.00-16.00,   og satser igen i år på at sælge alle 500 cupcakes rub og stub. 

Al indtjening går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse i kampen mod brystkræft, og netop derfor har vi brug for din hjælp. Udover jer der kigger forbi, og støtter den gode sag på selve dagen, så har vi også en god portion venlige sponsorer i ryggen. Uden dem ville dette ikke kunne lade sig gøre, og netop derfor skal der allerede nu lyde en kæmpe stor tak til bla. Dr.Oetker, Dansukker, Amo, Haribo, Bakgaards Bageri, Fru Ronne og FANDANKO

Jeg håber I der har mulighed for det, vil kigge forbi vores stand på Nytorv på lørdag. Der vil være et langt telt mellem JOE AND THE JUICE og Spar Nord, hvor Aalborgs Cupcakemafia altså vil være at finde. Jeg håber inderligt at vi ses - vi vil i hvert fald kreere de lækreste cupcakes til jer - så tøv endelig ikke med at drible forbi. 

Jeg håber vi ses - det bliver en fest :) 

2 kommentarer:

  1. Hey kan i ikke lige gemme nogle stykker af de RIGTIG gode omme bag ved til mig :P Så triller mig og barnevognen nok helt sikkert forbi på vej over til oldemor! :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Haha, de er jo ALLE sammen skide gode - det skal vi nok sørge for - og jooow, vi skal nok gemme nogle stykker til jer ;) Det lyder vildt godt - jeg glæder mig til at se dig og bettefisen ;)

      Slet