tirsdag den 18. september 2012

TO ÅR

- og én dag på kage bag(en)


Er nemlig hvad bloggen fylder idag. For hvis det skal være helt efter bogen, så var det igår mandag, at bloggen havde to-års fødselsdag. Og så tænker du nok, hvordan pokker det kunne gå både jeres og min næse forbi, og dertil kan jeg så svare, at det gjorde det bestemt heller ikke, men at der er en ganske god  grund til, at jeg ikke "fejrede" det med jer igår. Jeg har nemlig lagt i sengen siden søndag aften. 

Jeg har været ramt af influenza-lignende symptomer, både i form af feber, skiftevis kulde og hedeture, maveonde, kraftig hovedpine og muskelsmerter.  Idag kan jeg efterhånden begynde at mærke bedring og nu er det "kun" den kraftige hovedpine og den væmmelige maveonde jeg kæmper lidt med. 

Well, det betyder derfor, at jeg lige kan samle lidt kræfter til, at fejre bloggen en lille smule - også selvom det er en dag for sent :) Bedre sent end aldrig - ikke sandt? :) 

Ak ja - hvad er der ikke sket de sidste to år? Der er sørme sket en del - især ift. bloggen og dens udfoldelse. Jeg har først og fremmest fået en dejlig stak faste læsere - ja hele 298 er det blevet til, og der kommer flere og flere til hver dag - hvor er det bare SKØNT! Jeg bliver virkelig varm indeni, hver gang der kommer en mere på listen, og ikke mindst for hver en kommentar der bliver skrevet herinde, nye som kendte forfattere - det er jo i bund og grund, det der gør "blogging" til noget helt helt specielt - i hvert fald for mig :)

Og hvad er der mere sket - jow, jeg har jo fået mig en del gode "samarbejdspartnere" i løbet af de sidste to år. Her er blandt andet Amo, HARIBO og senest Jeanne D´arc Living på listen, og hvilke skønne samarbejdspartnere siger jeg bare :) Det er virkelig fedt at vide, at der sidder andre folk derude, som værdsætter det man laver og elsker at lave :) 

Når det så er sagt, så skal der naturligvis også lyde en hyldest og en tak til alle I skønne læsere, som følger mig derude :) Uden jer var jeg aldrig nået hertil - for pga. jeres opbakning, søde ord, konstruktive kritik og ikke mindst behjælpelige og opmuntrende ord, ja så er det altså ingen sag at dele ens hobby med jer! Hold nu fast hvor er I skønne :) Dette leder mig naturligvis frem til, at mine faste læsere skal forkæles lidt. I har givet mig så meget, så nu er det på tide at give lidt igen :) I har derfor muligheden for, at vinde denne lækre fødselsdags-bagebog fra Amo, og som en lille ekstra ting, så bliver den naturligvis sendt afsted til den heldige vinder, i selskab med lidt godter fra Haribo :) 

Alt du skal gøre for at vinde er, først og fremmest at være fast læser (da det jo er jer der skal forkæles), for dernæst at smide en kommentar i feltet herunder. Husk at skrive din mail, så jeg kan få fat i dig, hvis du er den heldige vinder :) 

Vinderen udtrækkes tirsdag d. 25 september kl. 20.00 

48 kommentarer:

 1. Stort tillykke med de 2 år. Nu har jeg været fast læser af din blog i ca. 1 år, og nyder meget at læse alle dine spænende indlæg...
  Krydser fingre og tæer og håber på at jeg kan vinde din fine præmie... TILLYKKE ;)

  Mvh Luise Guldbæk (riis-riis@hotmail.com)

  SvarSlet
 2. Hjerteligt tillykke med bloggens fødselsdag. Ja, når man starter sin blog kender man slet ikke rækkevidden af alt det gode ens blog fører med sig. Min er også meget tæt på 2 år, og jeg er også så positivt overrasket over alt det, jeg oplever i kraft af min blog. Bla. har jeg lige fået nyt fedt job udelukkende i kraft af min blog - det havde jeg bestemt ikke forestillet mig ville ske!
  Jeg ville elske en ny bog fra Amo - er vild med dem,jeg har i forvejen og bruger dem tit.
  Rigtig god bedring til dig
  KH Marianne

  SvarSlet
 3. Krisser min sukkerblomst! Tillykke med de 2 år!
  Jeg er meget stolt og taknemmelig over at kunne følge med i bloggen på så tæt hånd, for ej at forglemme den kæmpe udvikling der er sket på kun få år.
  Jeg ligger et stort lid i de opgaver som du har i følge - du har kun gode oplevelser i vente.
  Med dit engagement, er vi kun lige begyndt.
  Kys og kærlighed
  Maj Kreiner

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med de 2 år ( og én dag)
  Nyder virkelig at følge bloggen og får ekstremt meget inspiration og mod på at kaste mig ud i nye og hidtil ukendte dele af kage verdenen.

  Selvom det jo egentlig burde være dig der skulle have en gave vil jeg absolut ikke have noget imod at vinde den fantastiske præmie.

  Tillykke og tak.

  Frøken Jensen

  SvarSlet
 5. Yay! jeg har ihvertfaldt nydt hvért et indlæg :) - Dog ikke dem med Chillums uheldigheder.
  Der er spændende at følge hvordan marfiaens blogge udvikler sig og hvor meget kontakt i faktisk får fra de forskellige producenter, som læser med. Overvældende! - Men i er også hammer dygtige og formår virkelig at nå ud til jeres læseres.

  Tillykke med bloggen :D

  SvarSlet
 6. Hej søde Kristine!
  Håber du er ved at blive frisk igen. Synes godt nok der er mange der hænger med det der sygdom.
  Så vil jeg da også lige ønske bloggen tillykke med de 2 år. Vildt at du allerede har så mange faste læsere, men som en fast følger, så kan jeg jo godt forstå hvorfor :)
  Da jeg har bogen, ville jeg bare lige ønske tillykke. Super præmie, som jeg håber en glad læser får stor glæde af :)

  SvarSlet
 7. Tillykke, og sikken en dejlig konkurrence :)

  SvarSlet
 8. Tillykke tillykke med bloggens fødselsdag. Håber den får mange år på bagen med denne skønne stil, der køres herinde :)

  Super dejlig konkurrence jeg ikke vil gå glip af.

  Rigtig god bedring :)

  Mange hilsner Maria maaaaaria88@hotmail.com

  SvarSlet
 9. Tillykke med dagen :-)

  Er længe fast læser, og nyder såvel godt af opskrifter og fine billeder :-)

  Især er jeg rigtig glad for brødopskrifterne - det må tilskrives dig, at jeg er blevet tilhænger af surdej trods megen modstand tidligere ;-)

  trinekahr@gmail.com

  SvarSlet
 10. TILLYKKE. Spændende projekter :-)

  SvarSlet
 11. Tillykke med 2 årsdagen (:

  Er vild med overskueligheden og mangfoldigheden på din skønne blog, og hvor må det være dejligt med alle de samarbejder :D

  Hilsner og god bedring (jeg er nemlig også syg..)

  Maria
  mariaamsinck@hotmail.com

  SvarSlet
 12. Tillykke med fødselsdagen :D

  Mvh
  Simone
  Simone.klint@hotmail.com

  SvarSlet
 13. Så fandt jeg endelig ud af at få mig tilmeldt som fast læser ;-) så nu er du oppe på 299 :-D

  Men tillykke med bloggen, glæder mig til endnu flere skønne, spændende og lækre retter, fulgt af de flotteste billeder.

  Har fulgt dig og alle dine lækre retter, bagværk, tips, gode råd og ikke mindst Chillum, for det er jo en skøn skøn race.

  Men prøver dog lykken alligevel, om man skulle være heldig og vinde :-)

  bentekepp@gmail.com

  SvarSlet
 14. Stort tillykke med bloggen :) Måske jeg er heldige denne gang? joeine(a)hotmail.com

  Og rigtig god bedring!

  SvarSlet
 15. Tillykke med bloggens fødselsdag. Det er altid en fornøjelse at læse med herinde og du bliver ved med at imponere mig med dine fantastiske fotoevner :).
  Også en dejlig præmie, den vil jeg gerne vinde.

  SvarSlet
 16. Tiden flyver når man har det sjovt :-D Tillykke med de to år , glæder mig til at følge dig forsat !

  Hyggehygge
  Marianne

  Ps, hold mig ude af lodtrækningen :-)

  SvarSlet
 17. STORT tillykke med din kreative, indbydende og inspirationskilde af en blog! Det er altid skønne billeder du disker op med og det må være en fryd at være så dygtig og nytænkende når det kommer til bagning. keep up! Hip hip hurrraaaa! PS. jeg vil gerne være med i give-awayen og har været fast læser hos dig i...evigheder ;0) Hilsen cupcake-stylisten.blogspot.com (RIKKE).

  SvarSlet
 18. Mange gange tillykke :) Jeg er vild med din blog som næsten altid gør mig dejligt lækkersulten. :)

  kathrine_adsersen@hotmail.com

  SvarSlet
 19. Stort tillykke med bloggen og de 2 år den fylder, det har du gjort rigtig godt! Du kan roligt klappe dig selv på skulderen for dine lækre opskrifter, gode idéer, tips m.m. din kreativitet og dit hårde arbejde, det er jo tidskrævende men sjovt at blogge og jeg syntes du gør det kanon godt! Jeg er inde stort set hver dag for at se om der er lagt noget nyt ud og for at få noget inspiration af både nye og ældre indlæg :-)

  Og sikke en fin måde at fejre det på ;-) Den fine fejring ville jeg da gerne vinde, bare lige for at smide den kommentar med, jeg har nemlig 3 andre bøger fra Amo, som jeg har været (og stadig er!) rigtig glad for! :-)

  Hilsen Freja
  frejsen_1@hotmail.com
  http://frejasverden.blogspot.dk/

  SvarSlet
 20. Tillykke med bloggens 2 års fødselsdag :)
  Jeg vil gerne vinde bogen og jeg er stolt af at være fast læser gennem længere tid -en fantastisk blog.
  lenegk@ofir.dk

  SvarSlet
 21. Stort tillykke med blogfødselsdagen! *flager*
  (bogen har jeg, så jeg springer over denne gang :-))

  SvarSlet
 22. Uh, jeg er klart med - Og stort tillykke med bloggen. :)

  SvarSlet
 23. Tillykke :D Jeg har også bogen, så det er bare et TILLYKKE!

  SvarSlet
 24. Stor tillykke med bloggen, jeg vil meget gerne deltage i konkurrencen:)

  HUSK også at jeg har en konkurrence kørende lige nu :)

  mia_zafir@hotmail.com

  SvarSlet
 25. Kæmpe tillykke! Håber at jeg vinder. KH. Lene (mail@gronspatte.dk)

  SvarSlet
 26. Keep up the good work, for jeg synes virkelig at du gør det godt. Holder meget af at stoppe forbi din blog, da du er rigtig god til at komme med indlæg dagligt, og så virker du bare altid så positiv og glad, og man kan bare mærke at du brænder for det her. Det er så skønt :-) tak for den gode læsning! Må der komme nogle flere år på blog-bagen ;-)
  Hilsen Lærke :-)
  gogge_1990@hotmail.com

  SvarSlet
 27. Stort tillykke :-) Elsker opskrifterne med haribo, der altid kan overraske til en festlig lejlighed.

  SvarSlet
 28. Tillykke med bloggens føs'dag. Jeg nyder at følge din blog og synes du er utrolig kreativ med dine billeder og opskrifter. Keep up the good work!
  Rigtig god weekend :)
  Min mail: Joythoegersen@gmail.com

  SvarSlet
 29. Hej, har kun fulgt din blog et halvt års tid - nu osse som "fast læser" : ) Den er altid værd at besøge, så stort tillykke med fødselsdagen! Hilsen Malene
  Fam_kierkegaard@msn.com

  SvarSlet
 30. Elsker din blog, og er flittig prøver af dine mange opskrifter.
  Stort tillykke!
  KH Lotte

  lykkelighverdag@gmail.com

  SvarSlet
 31. Tillykke med de 2 år! Du er virkelig kommet langt på meget kort tid, med både et stort udvalg af opskrifter, samarbejdspartnere, og hvad der ser ud til at være et skønt netværk af blogger-veninder. Du har al mulig grund til at være stolt :)
  /Anne

  SvarSlet
 32. Stort tillykke med fødselsdagen den anden dag :D Og tak fordi vi er så mange heldige mennesker der kan få lov til at følge med i din kagebagning, dine lækre opskrifter og ikke mindst dine super flotte billeder :D.

  Mvh. Helena (helenajuul@hotmail.com)

  SvarSlet
 33. Skøn bog, den vil jeg gerne vinde. :) Og tillykke med bloggens 2 års fødselsdag, det er virkelig en fin og inspirerende blog du har. :D

  Mvh. Mette
  smallstar-bymette.blogspot.dk

  SvarSlet
 34. Stort tillykke,
  Hold da op, der er sket meget på to år!
  Jeg ville da med glæde vinde denne giwe away ;) haha..
  mvh heidi :-)
  hadde_musen@hotmail.com

  SvarSlet
 35. Hvor er det flot klaret!
  - At du stadig kan finde på nye spændende ting at blogge om
  og at du slet ikke virker træt af at gøre det :-)
  Håber du fortsætter i lang lang tid endnu!

  Emma-tatiana@hotmail.com

  SvarSlet
 36. Tillykke med de 2 år.. :)
  Super fed blog du har, super inspirerende med alle de lækre opskrifter, og super fede billeder..

  Det lyder som en skøn bog, som jeg gerne vil vinde.. :)

  cassandra.fausing@hotmail.com

  SvarSlet
 37. Tillykke med de to år, jeg har desværre først opdaget din blog for få dage siden. Og kan se jeg er gået glip af meget. Jeg er fra nu af fast læser :)

  SvarSlet
 38. Tillykke med bloggen :) Jeg har været fast læser i et halvt års tid, og jeg synes det er nogle skønne opskrifter du deler, og ikke mindst nogle fantastiske billeder!

  SvarSlet
 39. Stort tillykke med din lækre blog;-)

  kristina742003@yahoo.dk

  SvarSlet
 40. Tillykke til dig og din fantastisk blog, kristine! :)
  Tænk at der allerede er gået 2 år - tiden går bare så stærkt! :)
  Jeg vil i hvert fald gerne deltage for at hylde DIG - hvis ikke jeg var blevet inspireret af dig, så var jeg ikke begyndt at blogge og nu kan jeg ikke undvære det :)
  Og når du har haft 2 års fødselsdag med dig, så kommer jeg efter, at jeg glemte at fejre 1 års fødselsdag for min blog - dammit!
  Nå men endnu engang tillykke :) hehe..

  Knus Anne
  Asejlund@gmail.com

  SvarSlet
 41. Tillykke tillykke med bloggen! Jeg er fast læser og nyder at følge dine madeksperimenter og flotte billeder :-) Uhh... En lækker præmie! Jeg krydser fingre for jeg bliver den MEGET heldige vinder ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tillykke tillykke med bloggen! Jeg er fast læser og nyder at følge dine madeksperimenter og flotte billeder :-) Uhh... En lækker præmie! Jeg krydser fingre for jeg bliver den MEGET heldige vinder ;-)

   Mvh. Jeanet (jeanet_kristensen@sol.dk)

   Slet
 42. Tillykke med bloggen:)
  Uh, der lyder som en pakke der godt måtte komme forbi min postkasse:)

  Maja-Louise
  m-lhc@hotmail.com

  SvarSlet
 43. Tillykke, og sikken en dejlig konkurrence :)
  Mvh Sofie (sofie.r.k@sol.dk)

  SvarSlet
 44. Tillykke med bloggen og de 2 år!
  Jeg er klart fast læser, fordi du fanger med de gode billede, dine fede konkurrencer og interessante indlæg.. Fortsæt endelig..

  Ville blive lykkelig for at vinde denne lækre sag. :D

  Naols26@gmail.com

  Mvh Natascha

  SvarSlet
 45. Stort tillykke! Jeg har fulgt med i din flotte blog i et stykke tid, men er selv for nyligt også startet op med min egen madblog - det er en hyggelig verden ;)

  Mvh Ninna Næslev

  ninna2602@gmail.com

  SvarSlet
 46. Kæmpe STORT tillykke med de 2 år og med din fantastiske blog. Jeg har fulgt den i noget tid nu, og jeg elsker at kigge på dine billeder og blive inspireret!

  Mvh Nina Miriam

  Nina.neigaard@live.dk

  SvarSlet
 47. Kæmpe STORT tillykke med de 2 år og med din fantastiske blog. Jeg har fulgt den i noget tid nu, og jeg elsker at kigge på dine billeder og blive inspireret!

  Mvh Nina Miriam

  Nina.neigaard@live.dk

  P.s Havde glemt at logge ind på min konto da jeg skrev før, derfor får du lige beskeden igen.

  SvarSlet