søndag den 16. september 2012

Julebag i september

- og du tror sikkert jeg er skør


Det er jeg nu også lidt, meeeeeen der er altså en rigtig god grund til, at jeg her midt i september måned, har fundet juleremedjerne frem.

For som nogle af jer måske husker, så lavede jeg for lidt tid siden en lille teaser her på bloggen, hvor jeg viste jer nogle billeder, af en masse lækre produkter og varer fra Jeanne D'arc Living. De skulle naturligvis bruges til et bestemt formål - nemlig fotos og "oppyntning".

Jeg er nemlig så priviligeret, at folket fra Jeanne D'arc Living har kontaktet mig, og spurgt mig om jeg vil saarbejde lidt med dem. Det ville jeg naturligvis gerne, og idag blev første etape så skudt igang.

Jeg har nemlig haft besøg af Dorte fra Jeanne D'arc Living, som var her for at tage billeder af og opstille seks forskellige jule-kreationer, som skal med i deres julemagasin i december måned i år. Hun gav mig en masse gode tips og tricks til, hvordan man bedst tager billederne til netop deres magsin - her især ift. at opstille, pynte op, lys og indstillinger på kameraet. Jeg har lært enormt meget i løbet af de få timer vi har tilbrragt sammen idag, så jeg tør næsten ikke tænke på, hvor meget mere jeg kan lære i løbet af vores fremtidige samarbejde :)

Da magasinet jo ikke er udkomet endnu, så har jeg lovet Jeanne D'arc, at hemmeligholde opskrifterne og billederne lidt endnu. Derfor bliver I altså kun spist af med et kedeligt billede af processen. Jeg kan dog afsløre så meget, at temaet er kanel, og at samtlige kreationer smager himmelske :) YUM! Jeg glæder mig ekstremt meget, til at kunne vise jer både billeder og opskrifter herinde :)

Og efter et par dage med run på i kagernes tegn, så er jeg både mæt og træt, men grundet en hel del kaffe'drikkeri idag, så bliver det nok ikke til noget med den ellers planlagte eftermiddagslur. Så må den istedet stå på lektielæsning - hvem ved, måske det automatisk luller mig i søvn :)

14 kommentarer:

 1. Spændende! Glæder mig til at se/læse mere :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er viiildt spændende, og meget lærerigt :) Jeg glæder mig SÅ meget til at kunne vise jer de fine resultater :)

   Slet
 2. Det lyder jo fantastiskt!!! Stort tillykke med samarbejdet, det er da så flot! Glæder mig til alle dine julegodter!

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaaak for det :) Det er et ret hyggeligt samarbejde. Du kan tro jeg også glæder mig til at kunne vise jer de fine kreationer. De kribler i nallerne, for at få lov, men ak nej - jeg må holde mig i skindet lidt endnu :)

   Slet
 3. Hvor bliver det altså bare spændende! Jeg glæder mig endnu mere til jule og julemagasiner nu, hvor jeg ved at dine skønne bagerier dukker op i et blad :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jubiiii, og jeg glæder mig SÅ meget, til at kunne vise jer det fine resultat. Uf hvor skal vi altså også lave noget julehygge i år :)

   Slet
 4. Svar
  1. Meega :) Glæder mig også som et lille barn til at se resultatet af både dette, og ikke mindst det fremtidige samarbejde :)

   Slet
 5. Glædelig jul :) spændende at følge med..

  SvarSlet
 6. Ej hvor spændende Kristine. Det blad må jeg da eje når det udkommer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaa, det er super spændende :) Jeg lover at give lyd fra mig, så snart bladet er i handlen :)

   Slet
 7. Sikke et spændende projekt. Det vil jeg da glæde mig til at høre meget mere om. :) Skulle du have for mange kager tilovers tager jeg da gerne imod ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er super spændende :) Jeg kan slet ikke vente, med at se det færdige resultat :) Haha, mht. kage-mængden, så kommer du bare forbi. Jeg har stadig aaalt for meget på lager ;)

   Slet