lørdag den 15. september 2012

Travlhed i det lille køkken

- og et par snap-shots

 
For idag har hele formiddagen stået på ren og skær forberedelse til i morgen, hvor jeg får super spændende besøg :) Ja selv Chillum har været med i køkkenet hele formiddagen - nok egentlig mest for at agere støvsuger, i håb om at noget måske trillede ned af køkkenbordet :) Det sker jo en gang imellem :)
 
Resten af dagen står også i forberedelsernes tegn - her er det dog rengøringen der står for skud, meeen først skal et lille løb lige løbes. Min veninde og gemalen har nemlig lokket mig med til Green Run senere idag, hvilket måske er meget godt, for lige at få et lille break fra alt det praktiske :)
 
Hvad står jeres lørdag på? :)

4 kommentarer:

 1. Åhr, hvor er hun sød hende Chillum med lidt meldrys i panden:) Det klær' hende faktisk!
  Det sååå spændende for dig søde- du ender med at blive helt proff- skal altså også lige have dig til at hjælpe mig lidt med mit fotostudie. Prøvede det første gang igår, men er bange for at jeg er kauv, for jeg synes ikke det så helt rigtigt ud:) Billederne blev udemærkede, men skal lige øve mig lidt mere, så der ikke kommer så meget skygge på..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaa hun er skøn. Du har ret - det klæder hende egentlig meget fint. Måske det er det bliver det nye indenfor hundeverdenen ;) Haha.

   Du kan tro jeg gerne vil hjælpe dig. Jeg havde faktisk også lovet Peter, at spørge dig om, hvorvidt du havde fået studiet afprøvet eller ej. :) Det er jo med at blive gode venner med det, nu her hvor de mørke tider spæner ind over os med hastige skridt.

   Slet
 2. det lyder spændende med besøg :0) Min lørdag er gået med ren afslapning med ham den kære i de lyse timer og søster-hygge med takeaway mad om aftenen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uuhj hvor skønt. Sådan en lørdag trænger jeg altså også snart til :) Især den del med take away og søsterhygge :)

   Slet