søndag den 7. oktober 2012

LYSERØD LØRDAG; ALT UDSOLGT

- og en meget træt cookie


For efter en weekend med ekstrem cupcake'bagning, lyserød lørdag igår med alt udsolgt, toppet med en arbejdsdag idag og en manglende tysk aflevering, som skal laves færdig, ja så er jeg ret brugt nu, og har mest af alt bare lyst til, at gå direkte i seng. 

Men men men, inden det sker, så bliver jeg nødt til at fortælle om vores store "cupcake-succes" igen i år. For ligesom sidste år, så blev der igen meldt udsolgt, og vi havde endda lavet omkring 150 ekstra cupcakes - HURRAAAA! Vi lavede fire forskellige varianter igen i år, dog med lidt variation ift. sidste års varianter. I udvalget var der gulerods cupcake m. cream cheese frosting, red velvet m. kogt creme, blåbær m. citron cream cheese frosting og chokolade cupcake m. nutellafrosting. Igen i år var chokolade m. nutellafrosting det største hit, så måske skal den dobles endnu en gang op til næste år ;) 

Det var en fantastisk dag med glade og gavmilde mennesker, og den startede allerede kl. 9.00 inde på Nytorv, hvor vi sammen startede med at pynte op og gøre klar til den store dag. Kl. 10.00 startede salget, og kl. ca. 15.00 var alle cupcakes væk, og en god sjat penge var samlet ind til det gode gode formål.

Da vi (Cupcake mafiaen) i modsætning til andre, giver hele beløbet (ubeskåret) til Kræftens Bekæmpelse, så har det naturligvis sine grunde. Vi har nemlig været så heldige, at have en god og venlig portion sponsorer i ryggen, som naturligvis har været med til at gøre det muligt, at gennemføre dette utrolig fine arrangement. Der skal derfor lyde en stor og varm tak til:


Det er fedt endnu en gang, at kunne prale af, at have jer med som sponsorere, for det betyder virkelig så meget, at I vil være med til at bakke op omkring det gode formål. Tusind tak for hjælpen! Uden jer var det aldrig gået :) TAK!

Og til alle jer der var inde og støtte, skal der naturligvis også lyde en stor og varm tak. Det var så hyggeligt at hilse på jer, og se at så mange mødte op for at støtte og give en hånd med. Af hjertet tak! Jeg håber bestemt vi ses igen næste år, og at der så vil være flere af vores læsere, som tør hilse på og give sig til kende :) Vi vil jo SÅ gerne sige hej :) Og når det så er sagt, så vil jeg bare lige slutte af med at sige TAK! Tak for en super fed lørdag i brysternes tegn - det har været al det hårde slid værd.

8 kommentarer:

 1. Min veninde og jeg er faste læsere af bl.a. din og Missmuffins blog, og vi var da også forbi og købte en af hver - vi blev enige om, at den med blåbær og noget citron-frosting var den bedste, kommer der ikke en opskrift på dem??:)
  Ellers tak for et virkelig flot initiativ, og vi kommer gerne igen næste år og køber muffins (vi var også forbi sidste år;) - de passer nemlig perfekt til en lørdag eftermiddag med tøsesnak og te:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig, jeg tilkendegiver mig som veninden og må nok indrømme, at jeg var ret vild med den blåbær :-D
   Tillykke med det flotte salg!

   Slet
  2. Line: ejh hvor fantastisk :) og jeg giver jer nu også ret - de to varianter er bare gode ;) Jo, men jeg mener faktisk at de allerede er at finde på vores respektive blogs. Den med blåbær er inde hos MissMuffin :) Og ja, du har helt ret - det er bare en god dag at tage ind til byen på. Man kan både få shoppet og støtte en god sag på samme tid ;) HUrraaa

   Slet
  3. Smølfine :) DEJLIGT! Man finder også oftest en favorit i blandt dem ;) TAK for det, og tak fordi I kiggede forbi ;)

   Slet
 2. Det er et super godt initiativ. Gad godt være kagemutter til sådan en event. Smilede af de lyserøde babser.... balloner :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det kan jeg godt forstå. Det er virkelig en fest derinde, og så er folk bare så glade, søde og rare. Det er en helt fantastisk dag, og naturligvis er dagene op til også hyggelige, men mere hektiske og praktiske :) Og så er det bare skønt, at kunne se tilbage med succes ;)

   Haha, jamen de små babser blev lige hutigt lavet af små vandballoner :) Ret yndigt, og opsigtsvækkende samtidig ;) De er lidt nuser ;)

   Slet
 3. Hvor ser kagerne smukke ud - og hvor er det fedt, at I fik solgt dem alle!

  SvarSlet
  Svar
  1. De var også syndigt lækre, og vi håber de købende synes det samme - noget tyder på det ;)

   Jaa, det var igen i år en kæmpe succes, så vi tager nok endnu et år med næste år ;)

   Slet