onsdag den 3. oktober 2012

Selvforkælelse

- på flere måder


For idag skal jeg til frisør. Jeg har jo det sidste stykke tid, kæmpet med at få min gamle hårfarve tilbage (blond), og ja, det har været lidt af en kamp, da jeg var helt mørkhåret før (læs: sort). Jeg synes dog det hjælper mere og mere på det, og det er gået fra at være helt sort til lysebrunt, til lidt orange og nu til en mørk blond, som jeg egentlig godt kan leve med, meeeeen jeg er jo en kvinde ;) Jeg har derfor bestilt tid til endnu en gang lyse striber idag, og jeg glæder mig ! 

Når frisøren har udrettet mirakler tager jeg en tur i IKEA, for vi har gang i lidt "renovering" og fornyelse af stuen og dens indretning. Det får i naturligvis mere at vide om, men i hvert fald er der lige nogle småting, som skal skiftes ud - her er det især farverne der er nye. Uuuf jeg elsker det. Det er lidt ligesom at flytte i en helt ny lejlighed - yaahj :) og så er det lige pludselig lidt mere lovligt, at handle lidt ekstra nips-ting. HURRA for IKEA :) 

Når IKEA turen er overstået skal der kreeres en lille lækker sag til i aften, hvor min veninde kommer på kaffevisit, og nåeh ja - så skal jeg altså også lige finde en smule plads til lidt lektier et sted i min plan! Dooh - hvorfor glemmer jeg også altid at gøre plads til det først? :) Haha. 

4 kommentarer:

 1. Må vi ikke se hvor fin din lejlighed er?:)

  SvarSlet
  Svar
  1. jo måske :) Nu må vi se, om vores ommøblering bliver en succes først :)

   Slet
 2. ja, jeg vil faktisk også gerne se din lejlighed, og hvordan du har bygget din rede. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det er også skægt at følge med i, men nu skal vi lige have de sidste småting på plads, og så kan det være der kommer lidt billeder lige pludselig ;)

   Slet