fredag den 12. oktober 2012

(U)hyggelig start på efterårsferien

- men dog stadig efterårsferie


Og jeg nyder det allerede, for hvad er bedre, end at starte sin efterårsferie med at bage en kæmpe bunke kager (læs: 100 mini cupcakes og ca. 70 marengsspøgelser), og så endda i form af Halloween inspirerede kager - I LOVE! 

De små cupcakes er chokolade cupcakes m. vaniljefrosting, hvor pynten skulle forestille små hjerner. Det lykkedes nogenlunde synes jeg, og halvdelen blev så sprayet med orange food-spray (mest for at skabe lidt "Halloween" farve) og dernæst drysset med små sukker-knogler. Den anden halvdel blev blot drysset med orange indfarvet sukker, så den fik lidt farve også. 

Og efter en hård opstart på dagen, grundet vinsmagning og efterfølgende drinks på Vesterå med en veninde igår, for derefter at stå nogle timer i køkkenet, så er jeg ved at være lidt brugt :) Jeg tror derfor, at efterårsferien skal "fejres" med et lille time på øjet sammen med hundebimsen. Det fortjener vi vist ;) Har du fået efterårsferie, og har du i så fald planer? :) 

2 kommentarer:

 1. Uhm hvor har du da været effektiv i dag :-D hvad skal alle de lækkerier bruges til?
  Jeg skal til Lalandia på mandag med svigermekanikken, kæreste, svigerinde, svoger og min søde niece til onsdag, så går lidt af ferien med det og så står den vist på eksamensskrivning, det skal jo os passes selvom der er ferie. Åh suk ;-) Hehe

  Håber du får en skøn weekend og ferie :-)
  Hilsen Lærke

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaaa, lidt fik jeg da for hånden ;) De skulle bruges nede i biksen, hvor der var "høstfest/Halloween" - så kage skulle der jo til ;)

   Gud hvor lyder det lækkert med en tur til Lalandia. Der har jeg aldrig været. Åh ja, den del med eksamen/lektier, den står jeg også lidt i. Man kan vist aldrig slippe det helt, selvom der er ferie - desværre :)

   Hav en dejlig weekend Lærke - og nyd de fridage du får, og få ladet op til eksamensskrivningen :)

   Slet